Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiiiiiiiiiiiiii

Dominacja nad facetem

Polecane posty

Gość domiiiiiiiiiiiiii

Jestem umówiona z facetem na taką relacje, ma przyjechać do mnie i być moim niewolnikiem. Nigdy czegoś takiego nie próbowałam, ale myślę, że się w tym sprawdzę. Co byście mi radzili? Jakie rozkazy, jakie kary, jakie zabawy?

Gość gość
Jakieś wskazówki?

Gość gość
jego się spytaj! każdy może mieć nieco inne upodobania. mój były np. lubił kiedy zapinałam mu na mosznie małe spineczki, biłam pasem, kazałam chodzić na czworakach i kłułam po plechach obcasami ze szpilek. a on je lizał. hahaha

Gość gość
Z tym że u nas, nie będzie żadnego seksu, nagości i tak dale. Mam też pewne obawy. Czy mnie za bardzo nie poniesie i nie zrobię mu krzywdy.

Gość gość
nie zaluj sobie skoro sie na to zgodzil to chce byc bity i ponizany niektorym sie to podoba mozesz np. zwiazac mu rece i zalozyc maske na glowe zeby nic nie widzial wtedy go bij i znecaj sie nad nim - z umiarem. niech sie wypnie i klap go po tylku. szarp za skore i jezdzij paznokciami albo czyms ostrym - nie tak by rozciac skore - ale tak by czul. mozesz na niego krzyczec i rozkazuj mu ze ma sie sluchac swojej pani i byc posluszny. a jak cos przeskrobie to go srodze ukarzesz. niech sie ciebie boi. to ty masz miec przewaage non stop. masz byc dominujaca jak lew. niech wylize ci buty albo stopy. niech lezy na podladze kiedy ty bedziesz sobie wygodnie siedziec w fotelu, popijajac winko. ma cie prosic o pozwolenie za kazdym razem jak cos chce. noi nie pozwol mu isc do toalety, niech przetzyma i wytrzyma a jak cos poleci ukaraj go i wyzwij od brudasow= na poczatek powinno byc...

Gość gość
Trochę jestem przerażona czy podołam. Chcę, żeby takie zachowania przychodziły mi naturalnie. Boję się, że będzie sztucznie.I tu mam utrudnienie bo u mnie będą współlokatorzy, a ja go będę poniżać przy nich.

Gość gość
Też mi się wydaje, że nie będę mogła powstrzymać się od śmiechu. No i muszę się przyznać dlaczego odpowiedziałam na jego propozycje... obiecał mi sprzątać.

Gość gość
Ktoś jeszcze coś podpowie?