Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka kara dla ksiezy pedofilow?

Polecane posty

Gość gość

kara smierci!

Gość gość
no bez przesady, kara taka jaką przewiduje kk

Gość gość
kk przenosi do innej parafii...prokuratura i oko za oko czyli wielka murzynska pala w o***t

Gość gość
miałam na myśli kodeks karny :)

Gość gość
JEŻELI KARA ŚMIERCI DLA KSIĘŻY TO ROMAN POLAŃSKI NIECH DA PRZYKŁAD za g******** na 13 latce i terz zg******ił analnie wkładał penisa do pupci mozecie to sobi wyobrazic

Gość gość
jestem przeciwna PO jestem za PiS ale, dla takich ksiezy kara to pozbawienie go kaplanstwa ! wiezienie ciezkie roboty kamieniolom ! i wycwelowanie w dupsko w pierdlu az do utraty przytomnosci !

Gość gość
dzieci to najwieksze dobro i szczescie, trzeba je chronic.

Gość gość
kastracja dobry sposob

Gość gość
"900 osób z 1468 osadzonych nie ma żadnego wyuczonego zawodu. Prawie 70 z nich było murarzami, 40 pracowało dorywczo, 30 wykonywało zawód ślusarza, 30 to rolnicy, a 25 mechanicy samochodowi. Jedynie "pojedyncze osoby" wykonywały zawody takie jak inżynier, lekarz, nauczyciel, pedagog, wychowawca czy duchowny kościoła katolickiego." Ci ostatni wcale nie są święci, tylko wykazują dużą solidarność i spryt... "Amerykańskie statystyki mówią, że 10 procent nauczycieli molestuje swoich wychowanków. W takim samym odsetku psychoterapeuci, lekarze."

Gość gość
"Pedofile są we wszystkich zawodach i grupach społecznych - uważa prof. Maria Beisert. Z jej badań wynika, że wśród skazanych najwięcej ma niskie wykształcenie - a tylko 3 proc. wyższe. "Dr Pobocha i Maria Keller-Hamela uważają, że nisko wykształconych łatwiej złapać i skazać. Nie mają na adwokatów, więc łatwiej im udowodnić winę. Nie mają też pieniędzy na przekupienie rodziny ofiary." "Ks. Jacek Prusak, dr psychologii i psychoterapeuta, mówi, że problem wśród duchownych najlepiej przebadany został w USA. (...) Na przestrzeni 54 lat ok. 4,75 proc. księży było sprawcami wykorzystywania seksualnego nieletnich. Czyli 95 proc. nie dopuściło się takich czynów, ale są oceniani z perspektywy tych 5 proc. - mówi ks. Prusak. Uważa, że przypadki pedofilii wśród księży są szczególnie nagłaśnianie. Pojawia się efekt "paniki moralnej" -...czyli społecznego poczucia zagrożenia ze strony jakiejś grupy, które jest wyolbrzymione. A księża nie są grupą zwiększonego ryzyka. Także Maria Keller-Hamela mówi, że brak jest badań, które pokazywałyby, że wśród księży jest więcej pedofilów niż w innych grupach."

Gość gość
powstaje tylko jedno pytanie ..po co zostawac ksiedzem skoro jeste sie przestepca ?! ksiadz to dla mnie czlowiek ktory powinien byc dobrem sam w sobie a nie szmata ktora gwalci niewinne dzieci ! i zabija ludzi! znam ksiedza ktory po pijanemu zabil Kobiete na przejsciu dla pieszych ,potem po pijanemu zabil mlodego chlopaka lat 24 ! i co? ano nic ! zyje sobie i dalej jest ksiedzem ! w dodatku w dalszym ciagu wykorzystuje mlode dziewczeta i ich naiwnosc ! w szkolach ponad podstawowych ! skurwiel ! wiem o tym bo sam mi to opowiadal !

Gość gość
dokladnie, nie dosc, ze bezkarny to jak zrobi komus krzywde przenosza go do innej parafii, czesto z awansem na proboszcza

Gość gość
Kara dożywotniego więzienia i całkowite wyrzucenie z koscioła.Taki ch*j nie powinie być księdzem!

Gość gość
na szczescie pomalu wychodzi wszystko na jaw i sprawiedliwosci sie staje zadosc

Gość gość
i stanie sie jeszcze wiecej gdy Pis dojdzie do wladzy! bo obecna PO dostaje spore fundusze na ukrywanie zbokow ;)

Gość gość
Kastracja fizyczna