Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

syn marnotrawny

Chyba wiem dlaczego urodziłem się w Polsce...

Polecane posty

Musiałem być skurwielem w poprzednim życiu i muszę pokutować. :O Polska to piekło, matrix. Każdy kto się tam urodził był kawałkiem gówna w poprzednim życiu. :D

Gość gość
Masz racje, ale jeszcze wiele mussz zrozumieć. Sama skr**** to za malo.

Gość gość
A w ryj chcesz Pluj na matkę , siebie ,rodzinę ale Polskę zostaw w spokoju

Gość gość
nie nawidze naszego rzadu ! baaardzo baaardzo za to jak zniszczyl moj kochany kraj ! ale Polske uwielbiam kocham jej zwyczaje tradycje mentalnosc ludzi wychowanie jakie mi dala ! za jej nature przyrode za jej urok ! zwiedzilam juz tyle krajow ,jedne sa fajne inne mniej ale do Polski jak wracam jestem najszczesliwsza osoba !

Gość gość
Nienawidzę POlskiego rządu, nie znoszę większości Polaków, ale Polskę kocham.

Po zastanowieniu stwierdzam: cały świat to piekło, miejsce gdzie możemy odpokutować nie znając swojej przeszłości. Rodzimy się niczego nie pamiętając. Najgorsi złoczyńcy trafiają rodzą się w krajach Afryki, później jest Polska. :O

Gość gość
tak,musisz popatrzec ile zla ile cierpienia jest w krajach ktore nawet pomarzyc nie moga o internecie chocby taki prosty przyklad ! zlo tworza ludzie o zlych charakterach i tacy zdarzaja sie wszedzie ! ale Polska jako kraj nie jest niczemu winna :) nasz kraj naprawde jest cudowny gdybysmy tylko w nim mogli zyc w miare przyzwoicie :)

Gość gość
ZA KARE KOCHANY TAK JAK I JA :*

Gość gość
ja bym chciała się urodzic w rodzinie jakichs aktorów, mieszkac w Beverly Hills i móc podróżować po Stanach. ale nie, musze mieszkac w Kołobrzegu gdzie marznie mi dupa i dorabiac jako kucharka smaząc te pieprzone dorsze dla turystów

Gość gość
gość dziś ZA KARE KOCHANY TAK JAK I JA :* Jeśli nie zrobimy czegoś dobrego za obecnego życia to czeka nas to samo. ;) Reset, inni rodzice, i witaj Polsko. Znowu. Czasami sny lub przebłyski, że już tu byliśmy! :O