Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jedyna przydatna rzecz ktora ma kobieta to dupa

Polecane posty

Gość gość

Bo tak, mozg i tak im nie potrzebny. Kobiety sa generalnie glupawe, maja niskie iq i bez faceta i tak na rynku sie nie licza, szybko sie zakochuja i nie potrafia uczuciowosci oddzielac od biznesu. Jak sie zakocha w jakims przystojniaku ktory ja dobrze wydupczy to zrobi dla niego wszystko nie baczc ze sama na tym traci. Nie widzialem kobiety z prawdziwa inicjatywa ktore dlyby se faktycznie rade same zawsze ulegnie w koncu jakiemus samcowi ktory bedzie nia pomiatac i bedzie ja wykorzystywac. A ona bedzie szczesliwa ze ma faceta. Dwa. Kobiety do zadnej pracy fizycznej lub powiazanej z przemoca sie nie nadaja. Dali je do patroli pieszych we wroclawiu to juz jest problem o te dwojki policyjne nie sa w stanie sobie poradzic z przetepcami, wszystkomlezy na facecie ona tylko co moze zrobic? Stoi i sie patrzy. Ja sobie tego nie wymyslilem mowi sie o tym wszedzie. Do roboty sa za slabe. Trzy. Nie sa inwentorami, wszystkie wynalazki i produkty wprowadzane na rynek to dzielo facetow, czytalem ze 96% nowych produktow to dziela meskich wynalazcow albo projektantow. No moze poza ciuchami i kosmetykami bo nawet zoachy podobno lownie faceci projektuja. Nie znaja ie w wiekszosci ni na technice ani na ekonomii na roznego rodzaju kontrukcjach, projektach itp. Jedyne co to maja ta dupe ktora neca facetow zeby ich przekabacic i wysysac kase na utrzymanie, niby gdzies tam moze pracuja ale to taka zawsze robota pierdu pierdu typu nauczycielka biologii albo gdzies w okienku w urzedzie albo wklepuje gotowe wzory w komputer

Gość gość
Gdyby nie kobiety nie mielibyscie forsy. To dzięki nam produkuje się kosmetyki, odzież, zmywarki, pralki, perfumy, bieliznę, to my napędzany gospodarke, a dupa dobra rzecz skoro zrobicie dla niej wszystko

Gość gość
ale z ciebie gej a jakby nie kobieta to by cie tu nie bylo i moze lepiej by tak bylo bo po co swiatu ktos taki jak ty? po nic zal mi tylko twojej matki ze musiala takie gowno na swiat wypychac

Gość gość
Nie zapominaj o drugiej a właściwie drugiej i trzeciej rzeczy - CY)CACH

Gość gość
Dziewczyny chcą starszego do seksu! Studentki und bezrobotne and pracujące chcą tylko seksu!

Gość gość
Cieszę się za mam d**e a właściwie cipke , bo z d**y to tylko pedał się może cieszyc