Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Cynamonek123

Czy pracował ktoś w Cinnabon?

Polecane posty

Gość Cynamonek123

Na Cinnabon trafiłam nieco przez przypadek podczas weekendowego wypadu do Wrocławia. To ponoć jedna z najbardziej znanych i uwielbianych ciastkarni na świecie! I choć nigdy, niczego tam nie kupiłam - sama, bowiem nie przepadam bardzo za słodyczami, to wielokrotnie udało mi się już zwrócić uwagę na lokal w Katowicach. Jest to małe stoisko, dosłownie z kilkoma krzesłami, pomiędzy sklepami, pośrodku alejki, gdzie na ladzie wystawione są przysmaki, jednak zanim go spostrzegłam naszła mnie miła woń cynamonu. Przecudny zapach rozbudził moje zmysły, a pozytywne opinie znajomych o serwowanym tam pysznym cieście dało mi do myślenia, czy nie spróbować i podjąć się pracy w tej kawiarni! Właściwie to pomysł wyszedł od mojej przyjaciółki, która po spróbowaniu jednego z moich własnych wypieków zaczęła się zastanawiać czy nie powinnam spróbować swoich sił w Cinnabon. Pytanie tylko czy się opłaca?! Wszystko tam wygląda jak najbardziej zachęcająco. Nawet obsługa, wydała mi się bardzo przyjazna, również, gdy udało mi się usłyszeć rozmowy pracowników między sobą :) Czy ktoś poleca pracę w tym miejscu? Jaka jest minimalna stawka i jak to w ogóle wygląda od wewnątrz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować