Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka starsznie się zmieniła

Polecane posty

Gość gość

Ma 24 lata i narzeczonego. Odkąd z nim jest strasznie się zmieniła inaczej się zachowuje, inaczej ubiera. Nigdy nie ubierała krótkich spodenek, teraz ubiera, ma tylko 2 tys miesięcznie, które przelew jej ojciec, bo studiuje dziennie. A kupuje ciuchy drogie, dobrej jakości, torebki, buty co miesiąc nowe. Co ją tak mogło zmienić ?

Gość gość
może to że w końcu dostrzegła czego oczekuje od niej świat na który ją wydałaś

Gość gość
Zmieniła się w zachwianiu - jest pewniejsza, bardziej dumna z siebie, bardziej zadowolona.

Gość gość
no i dobrze, niech korzysta z życia

Gość gość
Mnie cały czas meczy pytanie skąd ma pieniądze, bo narzeczony raczej jej nie sponsoruje, bo on jest piłkarzem, chyba dużo nie zarabia.

Gość gość
Piłkarze mają raczej dużo kasy, więc to na pewno on, przecież kasa nie spada jej z nieba tylko ktoś jej daje.

Gość gość
Moja córka też się zmieniła jak poznała swojego chłopaka , niestety na gorsze.Stała się opryskliwa , nie ma dla mnie szacunku, potrafi mnie bez powodu słowami zaatakować i zranić.Jest mi z tego powodu bardzo smutno, bo do tego czasu byłyśmy przyjaciółkami. Coś się stało, coś między nami pękło , coś czego nie da się już posklejać, bo trwa to już dobrych kilka lat.

Gość gość
Boję się o nią. Boję się, ze on ją zrani. Tyle, ze on ma dopiero 25 lat. Podpisał kontakt i wyjeżdża niestety z moja córką.

Gość gość
On sam kurcze ma auto za ponad 100 tys, kupił dom tam gdzie mają teraz mieszkać za granicą. Boję się, ze córka nie skończy studiów.

Gość gość
Pogadaj z córką a jeżeli jest szcześliwa to po co jej to zebierać. Niestety dzieci czasem sa nie wdzieczne !

Gość gość
Ona świat poza nim nie widzi. Mój były mąż ją w tym wszystkim popiera. Jego kochanka też. Raz poszłam z kuzynką do córki, a otworzył nam jej narzeczony w bokserkach i zwykłej bluzce.

Gość gość
a myslalas ze corka bedzie z toba do konca zycia? ze zacznie sobie zycie ukladac, mezczyzn poznawac jak ty odejdziesz ? ona wtedy z 50 lat bedzie miala-chcesz tak?

Gość gość
:)najlepiej to poszukac porad na necie no i juz mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Ale ona jest taka młoda. Przed chwilą wysłała mi sms, że są już w Polsce. Dwa tygodnie byli na malediwach.