Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil90

syrasznie piecze miejsce zlamania pod gipsem...

Polecane posty

Gość kamil90

Hej wszystkim,tydzień temu w niedzielę jakiś pajac na meczu stanął mi na kostkę i bum złamanie ,takiej cienkiej kości z prawej strony prawej nogi obok kostki ,a ta kość co jest pomiedzy kostkami jest lekko przesunięta w bok ,lekarz powiedział że narazie założy gips a po 10 dniach ,może wruci na swojeiejsce,a jak nie to operacja ;-( mija dziś 7 dzień a w miejscu złamania jak tylko chce zajść do wc strasznie pieczę...Nie wiecie dlaczego ,i skąd to pieczenie ;-(

Gość gość
Nie czekaj tylko jedz na izbe przyjęć,rozne rzeczy mogą się tam dziac pod gipsem,moze to byc ropa i stan zapalny.Jak jest strasznie to nie czekaj

Gość kamil90
No jak Leze i nogę mam w górze to jest Okej i nie boli,nie piecze,ale jak wstaje to zaczyna piec,dość mocno.pojutrze mam wizytę i ponowne zdjecie,chyba muszę poczekać...sam nie wiem.

Gość gość
Podrap!!!!

Gość kamil90
Ha ha ha.Cieta ri posta.Żałosny jesteś.

Gość gość
To juz jest ocena a, nie oceniamy tu nikogo....

Gość kamil90
Okej,czy ktoś kto miał zlamana noge lub ,wie cos na ten temat,odpowie na moje pytanie w temacie? Z góry dzięki

Gość gość
No przeciez tylko podrapanie zlikwiduje swedzenie,wiec juz wszystko wiesz:)

Gość gość
Heh pewnie wiesz z autopsji coś o swedzeniu...Z tym że w temacie jest o pieczeniu i pod gipsem,a nie jak w twoim przypadku SWEDZENIU JAJ.Pusty człowieku.Znajdź sb.lepiej przyjaciela a nie wypisuje p*****ly na forum ,choć z takim poziomem inteligencji to będzie trudne...