Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tanie kwiatki do ogrodu krakow

Polecane posty

Gość gość

lato w pelni a w moim ogrodzie jakos pusto chce kupic kwiaty ale zalezy mi, zeby byly hodowane przez kogos "prywatnie" a nie z calych plantacji w szklarniach, krakow i okolice

Gość gość
i co w związku z tym?:D

Gość gość
szukam kogos poleconego odkogo wiem, ze mi kwiatki po tygodniu nie padna i tyle z nich bedzie :D

Gość gość
ja wysiałam w II do skrzynek, popikowałam i teraz mam swoje! nie taki badziew jak w markecie i na straganie ale takie ,które mi sie podobały część przekwitła, nadal dosadzam...

Gość gość
dużo roboty z tym pikowaniem jest niestety wiem, bo sama co roku staram sie cos tam miec swojego ale to w ogole nieoplacalne... lepiej kupic, ale nie z marketu wlasnie tylko od kogos , nawet z polprywatnej hodowli :) ja kupuje od pani Marii z roslinydoogrodu.pl i jestem bardzo zadowolona - sadzonki zdrowe, piekne i tanie :)

Gość gość
a można u niej zamówić przez internet? bo tak średnio mam czas żeby jeździć a w domu sobie spokojnie popatrzę, zastanowię się i tak dalej :)

Gość gość
ale debilna reklama... te kwiatki pewnie pozarażane najgorszym cholerstwem, dlatego nikt z okolicy już tam nie kupuje, i szukają naiwnych przez net... :o

Gość gość
nie jest debilna tak robi cała polska pozyskując klientów ale prawde mówiąc ,nie są one takie tanie a cena odstraszyc może, sczegolnie w sezonie gdzie wybor roslin jest naprawde duzy i kazdy konkuruje w cenach :D

Gość gość
dlaczego ktos wykasowal link do tego ogrodniaka? :D

Gość gość
no tak, cała polska spamem stoi znaczy? a czemu wykasowali? ano, punkt 18 regulaminu się kłania

Gość gość
zadnym spamem :o obym ja na ciebie paragrafu nie znalazl, a znajde:D

Gość gość
pfff tak jakby już niczego sobie nie można było polecić przez neta, żal. a niby gdzie ma sie szukac sklepow? wejsc w google kazdy moze a nie kazdy sklep jest sprawdzony.

najprościej i najtaniej jest kupować rośliny na targu/bazarze na pewno w Krakowie są takie targi warzywne, sprzedają tam też rośliny balkonowe i ogrodowe w sezonie albo w dużych centrach ogrodniczych

Gość gość
Najlepiej skonsultować się z profesjonalistami z Ogrody Drama :) poradzą, znajdą i zasadzą! :)

Gość Arleta888
Jakiś czas temu odnawiałam swój ogród i w wyborze roślin pomogły mi Panie z roslinydoogrodu.pl. Panie powiedziały mi jak dbac o roslinki, jak chronic je przed szkodnikami.

Gość gość
Rośliny do ogrodu Marii i Krystyny Kolowca, rośliny można zamawiać na allegro albo przez stronę http://www.roslinydoogrodu.pl/. Nie są przetrzymywane w namiocie foliowym ani sztucznie pędzone więc są dobrze zahartowane ;)

Gość gość
roslinydoogrodu.pl - mogę w 100% polecić! Świetna jakosć, bardzo dobre ceny. Kupuję tam, można powiedzieć, dość regularnie. Jeszcze się nigdy na tych dwóch paniach nie zawiodłam ;)

Gość tomsza
Lawenda to roślina, którą zawsze chciałam mieć w swoim ogrodzie z uwagi na zapach, który bardzo mi odpowiada. Kiedyś zasadziłam ją w dnicy na balkonie ale nie wyrosłataka, jakiej oczekiwałam. Zaczęłam w internecie szukać informacji, co mogłam zrobić nie tak. Natrafiłam na blog ze strony https://www.bilscy.info/blog/lawenda-waskolistna . Dowiedziałam się z niego ważnych rzeczy, których następnym razem będę przestrzegać. Warto pocytać na temat preferencji danej rośliny przed jej sadzeniem. Unikniemy wtedy rozczarowań.