Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cwiczenia 3 razy dziennie

Polecane posty

Gość gość

czy jezeli bede cwiczyc na przyklad 3 razy dziennie przez 2 dni to efekty będą takie jakbym cwiczyla codziennie przez 6? wiem, ze raczej to nie mozliwe, ale jak wy sadzicie?

Gość gość
nie. na początku nie należy ćwiczyć za dużo, tylko - stopniowo więcej i więcej.

Gość ktaatatkakak
tu nie ma nic do sądzenia , to nie jest to samo , mięśnie muszą mieć czas na regenerację, inaczej kontuzja w najlepszym razie

oczywiście że to nie to samo, jeżeli chcesz ćwiczyć w domu, to kup sobie przynajmniej hantelki (tutaj polecam zestaw hantli 2x1kg LAUBR Sport) i puść sobie ćwiczenia na youtube. oglądanie profesjonalnych filmików jest bardzo pomocne, bo przynajmniej wiadomo że ćwiczysz tak jak trzeba. możesz zacząć od fitnessu z ewą chodakowską :) jeżeli chciałabyć ćwiczyć 3x dziennie po godzinie to nie wytrzymasz dwóch dni intensywnych ćwiczeń :)

Gość Jaszczyk
http://www.reebokuniversity.pl/aktualnosci/1048/REEBOK-FITNESS-SUMMIT-2014 Czy jest ktoś zainteresowany kupnem karnetu na dwa dni? Oczywiście w cenie promocyjnej. Może jakąś kwotę proponujecie? Cena normalna 220 zł. bardzo ciekawa impreza, ja niestety nie mogę na niej być :( Jeśli jesteś chętny/na proszę o odpowiedź na jackrose1912@gmail.com