Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajny fryzjer wawa

Polecane posty

Gość gość

musze zmienic fryzurke ale potrzebuje czegos naprawde oryginalnego, macie sprawdzonego fryzjera w wawie? rozsadne ceny

Gość gość
co to znaczy oryginalny? chcesz isc do fryzjera powiesz ze oryginalne i ma cie ściąć? :D to chyba tylko michał z instytutu urody do innego bym się bała :D

Gość gość
karolina karolina! michała nie znam ,ale ona zjawiskowo scina ;))

Gość gość
ja wole u faceta sie scinac hehe ;) podobno maja dobra reke. bylam kiedys u michala co prawda nie na fryzurce weselnej ale na zwyklym scinaniu i wyszlo ladnie :)

Gość gość
mówicie o tym salonie, gdzie pracuje tez pani kasia? ona manicure np. robi? bo jesli tak to slyszalam, ze pani karolina fajnie scina :) moja kolezanka tam byla,nie wiedziala co ma ze soba zrobic, pani kasia doradzila i wyszlo super :)

Gość gość
pani karolina na l4 :((((( ale michał jest <3

Gość gość
moim sprawdzonym salonem fryzjerskim jest Strefa Pasji http://www.strefapasji.waw.pl/uslugi.html korzystam z ich usług nie tylko w kwestii fryzjerstwa ale także m.in. manicure. A co najważniejsze jest tam także fryzjer dziecięcy gdzie moja pociecha nie boi się iść!! Dotychczas każda wizyta przy podcinaniu włosków kończyła się a właściwie już zaczynała wielkim płaczem, teraz dzięki miłej obsłudze w Strefie Pasji moje dziecko już nie płacze.

Gość gość
michał jest bardzo fajnym nie tylko fryzjerem, ale człowiekiem :) atmosfera w salonie jest naprawdę przyjemna, można posiedzieć, "poplotczyć", zrelaksować się :)