Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wietrzenie mieszkania

Polecane posty

Gość gość

w jaki sposób wietrzycie swoje mieszkania? dla mojego narzeczonego to dziwne, że mam w nocy uchylone okno :O

Ja latem 24 h na dobę, 7 dni w tygodniu, chyba że jest przeciąg to zamykam okna po przeciwnej stronie sypialni. Zimą też często otwieram okna ale jestem zmarzluchem i jak np siedzę w kuchni to w reszcie pomieszczeń okna otwieram. W łazience zimą okno otwarte prawie cały czas.

Gość Ale to już było
Zimą cały czas mam uchylone okno,W pozostałych pokojach wietrze około pół godziny zimą, latem cały czas mam uchylone na pół otwarte.W sypialni latem cały czas mam otwarty balkon.Nie zasnę gdy mam zamknięte okno, albo drzwi balkonowe na zmianę.Gdy przychodza do mnie dzieci zima.Pytaja co u mnie tak zimno? Nie czuję tego.

Gość gość
Dziwny ten twój narzeczony i wymień go czym prędzej bez urazy aby nie było rozpadu w przyszłości z tytułu konfliktu termicznego!!!

Gość gość
w nocy otwarte okno? nie myslicie o tym ile robctwa wam wpelznie do domu ja na noc zawsze zamykam

Gość gość
A gdzie mieszkasz, ze noca wpelza robactwo? Australia?

Gość gość
na noc przyzwoite robactwo w swoich dziuplach siedzi a nie szwenda się jak rodzaj ludzki

Gość gość
po co podbijacie temat z czerwca?

Gość gość
ja mam moskitiery w oknach więc latem mam okno na oścież otwarte jak tylko jestem w domu a jak poza to uchylone na noc też często uchylam. Dziś np było mi wybitnie ogrąco i spaliśmy przy uchylonym oknie, a tak przy obecnej tem mam w ciągu dnia uchylone okno a jak włączam piekarnik lub coś gotuje to otwieram na oścież bo mam tylko 30m i szybko okna parują i robi się duszno.

Gość gość
Po to że jest na czasie bo na zime lezie

Gość gość
z czerwca widzisz problem oni potrafią podbijać z 2008 i jeszcze wcześniejszych i traktują to za normę to taki kulturowy cug bez świadomej oceny rzeczywistości ale nikomu nie zagraża to nie robimy sprawy!!!

Gość Neworder
chyba lepiej kontynuować wątek, niż zakładać taki sam nowy??

Gość gość
Gościu z 14;46 podbijamy gdyż temat ten nigdy nie ulegnie przedawnieniu , był , jest i będzie aktualny . Pojęłaś ?

Gość gość
widocznie sporo ludzi się nad tym zastanawia, teraz wiosna, ja myślę o założeniu klimatyzacji - mam w biurze, a latem aż nie chciało się wracać do domu :/ (myślę nad rozwiązaniami od http://reinar.pl/ )a jeśli o samą wentylację chodzi, nie widze nic złego w oknie otwartym wieczorem czy właśnie nocą - latem dla mnie dopiero wtedy jest znośne powietrze.