Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry solidny i niedrogi weterynarz Warszawa

Polecane posty

Gość gość

kto poleci? proszę pisać nazwisko albo przychodnię adres i ceny, chodzi o leczenie (profilaktyka) psa

Gość gość
Ja mogę polecić http://www.wetmarysin.pl/. To weterynaria na Marysinie i sama trafiłam do niej z opinii internautów. Z moim kotem akurat chodziłam tam do zwierzęcego ortopedy, ale rzeczywiście obsługa na najwyższym poziomie a cenowo raczej standardowo.

Gość gość
ul. Grenadierów 9 lok. 2, najczęściej tam uczęszczam ze swoim pieskiem, przeprowadzamy tam wszystkie niezbędne badania typu USG czy RTG i próbujemy wyleczyć z lekkiego niedowładu łap, który nastąpił po ostatnim wypadku. Lekarz, pan Michał jest świetnym specjalistą i uważam, że z taką wiedzą i podejściem do zwierząt to można nawet z całej Warszawy przyjeżdżać - tutaj masz szczegółowy kontakt http://www.vet4pet.pl/kontakt.html

Gość gość
I jeszcze zeby byl ladny bo przed brzydkim sie nie rozbiore;-)

Gość Lenobia
Doktora Michała Nowickiego miałam okazję poznać, więc na pewno się nie zawiedziesz :) A co do pracy weterynarzy z vet4pet to kilka miesięcy temu uratowali moją sunię. W kilku klinikach nie dawali jej większych szans na przeżycie, ale szukałam dalej pomocy. Trafiłam do doktora Michała w niemalże dla psiaka ostatniej chwili. Pan doktor jest chirurgiem i neurochirurgiem. Od razu skierował na badania i wiedział jak pomóc. Poprowadził też pełną rehabilitację. Dzięki niemu Luśka znów biega i jest radosna. Od tamtego dnia zarówno Luśkę jak i Gacka zabieram ze wszystkim tylko tam.

Gość gość
Zdecydowanie mogę potwierdzić słowa Lenobi, weterynarz Michał Nowicki jest fantastyczny, mi także pomógł uratować psa tuż po wypadku, a sytuacja była naprawdę kiepska, dwie złamane łapy. Na szczeście doświadczenie i przede wszystkim trzeźwość umysłu pozwoliły na to, żeby odratować mojemu zwierzakowi to co najcenniejsze dla niego. Dlatego jeśli ktoś decyduje się na weterynarza w Warszawie to gabinet www.vet4pet.pl będzie dobrym wyborem, na stronie jest dokładny adres i numer telefonu, gdyby ktoś potrzebował pomocy.

Gość frandzia
Dr.Nowickiego poznałam jak Fafik mojej mamy mial zabieg łapki. To ortopeda, który nim się zajmował. Mało jest klinik w Warszawie , które nie odrzucają trudnych przypadków, mają serce do zwierząt. No i sa otwarci 7 dni w tygodniu nawet w późnych godzinach.

Gość gość
Jeśli nie zależy Ci na konkretnej dzielnicy w Warszawie to super. Jest tu kilku fajnych specjalistów, ale zdecydowanie najlepiej jak do tej pory współpracowało mi się z gabinetem weterynaryjnym www.vet4pet.pl gdzie ostatnio miałam okazję wykonywac USG kotki.

Gość gość
Mój czworonóg miał robione protezowanie wiązadeł w klinice Vetriver w Laskach i mogę ich polecić. Profesjonalna i sympatyczna obsługa, klimatyzowana sala operacyjna, pełna wziewna narkoza – warunki lepsze niż w niejednym szpitalu dla ludzi...Klinika ma swój serwis online www.vetriver.pl. Warto się do nich umówić na wizytę.

Gość gość
U nas sprawdziła się lecznica na Ursynowie http://www.lecznica-ursynow.waw.pl/ Duży jej plus to to, że działa 24 godziny na dobę. No i sami weterynarze też fajni, widać że z powołania.

Gość Halinka88
Ja polecam weterynarza na Ursynowie http://www.klinikavet.pl/. Ostatnio leczyłam u nich swojego psiaka, który złapał kilka kleszczów i wyglądał bardzo słabo, a oni pomogli mu i wyszedł z tego. Bardzo im dziękuje.

Gość Enssy
Az Wet http://azwet.pl bardzo przyjemne miejsce. W zeszłym tygodniu miał wykonywaną kąpiel oraz strzyżenie. Jakoś do tej pory sama to robiłam, ale doszłam do wniosku, że niezbyt sobie z tym radzę. Tam piesek miał zapewnioną bardzo fajną pielęgnację. Super sprawa i mogę każdemu polecić. Fafik był wyraźnie zadowolony.

Gość gość
Bardzo dobrzy specjaliści pracują w gabinecie http://niuniawet.pl - to co prawda pod Warszawą, ale naprawdę warto się tam udać ze zwierzakiem! Na pewno pomogą :)

Gość gość
przy wyborze weterynarza nikt nie powinien się kierować ceną... Ale jeśli ktoś nie chce wydawać majątku, a jednak chce mieć pewność co do kompetencji lekarza to polecam własnie a-z wet na zamiejskiej. Klinika jest czynna całą dobę co jest niewątpliwym plusem, a przy tym są wyposażeni w cały dopowiedni sprzęt

Gość karina7678
Fachową opiekę nad swoim pupilem znajdziesz w Wetmedic na Saskiej Kępie. Chodzę tam ze swoim psiakiem już od dłuższego czasu i bardzo serdecznie polecam. Pracownicy przychodni mają bardzo fajne podejście do zwierząt, zawsze służą radą i pomocą. Więcej informacji na ich temat znajdziesz tutaj: https://www.wetmedic.pl/

Gość heyabanana
Ostatnio byłam ze swoim pieskiem w vet4pet i polecam. Weterynarze znają się na swoim fachu, a przede wszystkim pracują tam z powołania- moj pies źle reaguje na obcych, tutaj jednak lekarzowi szybko udalo sie poskromic tego malego niepozornego agresora ;) ceny wedlug mnie bardzo w porzadku, jak na taka jakosc uslug. nie wiem jakie sa stawki w innych lecznicach.

Gość gość
Polecam wam doktora Nowickiego. Świetny specjalista weterynarii.

Gość gość
Zgadzam się, z tym, że lecznica na Kulczyńskiego 8 na Ursynowie jest bardzo dobra, przyjmują tam bardzo dobrzy weterynarze a i ceny są zupełnie w porządku. Kilka razy korzystaliśmy z lecznicy w nocy, bardzo dobrze ze jest całodobowa.

Gość gość
Super jest weterynarz w www.weterynarz.pila.pl i jestem zdania, że pracują tam sami specjaliści od naszych kochanych pupili.

Gość gość
Najbardziej solidna klinika weterynaryjna z jaką miałem przyjemność to MyVet przy ul. Grzybowskiej. Świetni lekarze!

Gość gość

Też muszę pochwalić dr Nowickiego z Vet4Pet choć on zajmuje się głównie ortopedią. Jeśli twój zwierzak ma problemy z poruszaniem się itp to najlepiej wlaśnie do niego od razu się kierować. Ale poza dr Nowickim to jest tam też masa innych świetnych wetów :)

Gość mikado435

W Centrum Zdrowia Zwierząt http://czz.sdz.org.pl/ nie raz uratowano moje zwierzaki. Czy trapiła ich poważniejsza, lub mniej szkodliwa choroba, tamtejsi lekarze zawsze znajdowali lekarstwo lub rozwiązanie. Bardzo cenię taki profesjonalizm. Szczepienie, leczenie, diagnozowanie - to ich specjalność!

Gość gość

Mamy Golden Retrivera już od paru ładnych lat i całą opieką od strony weterynaryjnej pieska zajmuje się gabinet Lidii Cybulskiej Przesław w Wesołej. Jeszcze nigdy nie mieliśmy z nimi problemów, bardzo dobry kontakt, można o wszystko dopytać jeśli chodzi o zdrowie pupila, poza tym, same zabiegi, wkłucia itd. to muszę przyznać że robią tutaj bardzo delikatnie, bez stresu dla zwierzaka i bez stresu dla mnie 😛

Gość gość

Ja również polecam Panią Lidię bardzo dobrze zajmuje się moimi psiakami 

Gość gość

Polecam lecznicę w Wesołej którą prowadzi p. Lidia Cybulska Przesław. Informacje o ofercie są na weterynariawesola.waw.pl. Dużo miejsca na zaparkowanie samochodu, nowoczesne warunki wewnątrz, poczekalnia wyjątkowo przestronna, można się pomieścić z innymi klientami i ich pupilami 🙂

Gość gość

Ja również polecam weterynarza z Wesołej pani Lidia jest najlepszym weterynarzem jakiego znam.