Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zero seksu przez miesiąc.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem od 3 lat. Nie mamy dziec****iękny dom. Z żoną kochaliśmy sie miesiąc temu. Nie wiem co się z nią dzieje. Zawsze uwielbiała seks, a teraz. Jestem załamany. Zawsze coś jest ważniejszego - jest zmęczona, źle się czuje, ma okres, a to znowu grupa, a to znów nie dociera do łóżka małżeńskiego, tylko śpi na kanapie. Dziewczyny co się dzieje z moją żoną ? Dlaczego unika seksu ? Nawet pytań na ten temat unika.

Gość gość
Może ma do Ciebie o coś żal? Albo kłopoty, o których ciężko jej mówić? Może coś jej dolega?

Gość gość
Raczej nie ma o nic żalu, a jakby miła to by powiedziała, bo taka jest.

Powodów może być dużo. Często kłopoty lub problemy, złe samopoczucie odbiera ochotę na seks. Może coś poważnego stało sie w jej życiu i nie chce o tym gadać ?

Gość gość
Ja tak mam od jakiegoś miesiąca, od kiedy powiedział mi że nie chce jednak jeszcze dziecka (a myślałam, że już chce). Nie wiem czy to biologia, czy to, że się zawiodłam, ale zrobiła się ze mnie kostka lodu

Gość gość
ma kochanka, zaraził ją jakimś syfem

Gość gość
albo ma kochanka albo hemoroidy

Gość gość
Ja zaczęłam odmawiać seksu facetowi jak powiedział że nie jest gotowy na dziecko. A do dymania jest gotowy to ciekawe hahaha :D a po drugie jak mnie zaczął dobitnie wkurzać swoim zachowaniem.

Gość gość
Jest ostatnio taka nie zadowolona, smutna. Ma takie dni, że jak przychodzę z pracy to ona przychodzi do mnie i przytula się i płacze. Nie chce powiedzieć dlaczego

Gość gość
Jej zaproponowałem, żeby odstawiła tabletki i żebyśmy się też specjalnie starać tylko żeby być otwartym na nowe życie w naszym małżeństwie. Ale to było jakieś 2 miesiące temu

Gość gość
A skąd my mamy wiedzieć czemu twoja żona nie chce? Co my wróżki? Powodów może być wiele. Ja np nie mam ochoty na seks od jakiś 7mcy bo maz przestał mnie pociągac. Nie czuję potrzeby bliskości z nim. Ale skąd mogę wiedzieć czemu twoja żona nie chce. Pogadaj z nią.