Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miałam większe powodzenie, kiedy byłam zaniedbana

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam grubsza (nie gruba, ale jednak krągła), miałam ciemny blond włosy, nie malowałam się prawie w ogóle, jedynie tusz na rzęsy... Włosy zawsze w nieładzie, chodizłam w trampkach, zwykłych jeansach i koszulkach. Mialam powodzenie, faceci chcieli mnie poznawać i umówić się. Ok 2 lata temu zmieniłam się - schudłam, rozjaśniłam włosy troszke, wycieniowałam więc się ładnie układają, zawsze są umyte. Zmieniłam styl ubierania, chodze w wysokich butach, obcisłych spodniach, sukienkach. Ubieram się bardzo dziewczęco. Maluję się codziennie - tusz, cień do powiek, eyeliner. Puder, róż na policzki, a na ustach szminka. Paznokcie ładnie spiłowane i zawsze pomalowane. I co? Powodzenie spadło prawie do zera. Mogłby mi to ktoś wytłymaczyć? :O

Gość gość
Jest taka strona : się pomaga.pl ( bez spacji) W dziale : zwierzęta można wpłacać pieniądze, ile się chce. Ja bym coś przelała , ale nawet nie mam swojego konta , i nie mam pieniędzy żeby wpłacić , więc ja tylko klikam w dział : klikacze ,i tam za darmo jak klikam to pieniądze sponsorów pomagają potrzebującym ( zachęcam też do formy takiej pomocy , szczególnie osoby które nie mogą wpłacać pieniędzy a chcą pomóc ). Niektóre z tych psów i kotów bardzo cierpią , a wasza pomoc w znacznym stopniu może im pomóc , i ukrócić tą męczarnie

Gość gość
Niektóre kobiety tracą wdzięk w ten sposob, a może wygladasz na zajęta i ustatkowana

Gość poziom0
i już wszystko wiadomo ale Tobie widocznie NIKT o tym nie powiedział, że albo podkreślasz usta za pomocą szminki albo podkreślasz oczy i pamiętaj o tej zasadzie kobieto !

Gość gość
może po prostu stałaś się zbyt pospolita i straciłaś to swoje indywidualne "coś"?

Gość lanser
a moze wyjasnienie jest najprostsze :D - zestarzalas sie i interesują się młodszymi.

Gość gość
Nie mogłam się zestarzeć bo mam dopiero 23 lata :O A co do podkreślania ust szminką i malowania oczu - szminki używam bardzo delikatnej, nie wyróżnia się ona i w zasadzie jedynie delikatnie podkresla mój naturalny kolor ust.