Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy jest jeszcze jakaś nadzieja? Zazdrosny chłopak

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem prawie rok z moim chłopakiem - było cudownie. Do czasu... od 4 miesięcy jest niesamowicie zazdrosny, chociaż doskonale wie, że nigdy go nie zdradzę. Czepia się każdej rzeczy - że jadę na uczelnie, że w mojej grupie na uczelni jest więcej chłopaków, niż dziewczyn, że ktoś napisał do mnie na facebooku o termin zaliczenia czy czegokolwiek. Doszło do tego, że czyta non stop moje wiadomości, nawet z okresu gdy jeszcze nie byliśmy razem. Zmusza mnie również do logowania się, gdy nawet nie mam ochoty włączać komputera. A jeszcze jak napisze do mnie ktokolwiek! Co się wtedy dzieje... O pytanie typu "O której jutro jest egzamin?" jest niesamowita kłótnia. A jeżeli odpisze to już nie mam życia. Odpowiedź typu "nie wiem" jest zbyt uprzejma, grzeczna i muszę jego zdaniem napisać: NARA czy coś w tym stylu. Dodam, że jego zazdrość nie ma żadnych powodów, chociaż, dla niego powodem jest to, że omawiałam na fb projekt z znajomym... A wiadomość od kolegi z liceum "Miło było cię spotkać" skończyła się dziką awanturą.... Czy jest jeszcze jakakolwiek możliwość zmiany jego zachowania? Co ja mogę mu powiedzieć, aby się zmienił? Cały swój czas poświęcam mu, nigdy nie daje powodów do zazdrości... Nie wiem co mogę więcej zrobić... Proszę o rady.. Ma 25 lat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować