Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaassik

Kolor sukienki na studniówkę

Polecane posty

Mam problem, nie wiem jaki kolor sukienki na studniówkę wybrać. W ogóle nie wiem jaką.. Myślałam o butelkowej zieleni i bardzo chcę żeby była długa, ale nie jestem do końca przekonana. Mam niebieskie oczy, brązowe włosy i ciemną karnacje. Bardzo proszę o jakieś porady :)

Gość gość
Z tego co piszesz to wyglądam podobnie, z tym że mam raczej jasną karnacje. Ja miałam studniówkę w styczniu i powiem Ci, że lepiej postawić na jakiś wyrazisty kolor jak np czerwień albo niebieski ( ja sama miałam czerwoną sukienkę) Dlaczego? Bo połowa dziewczyn będzie miała sukienki czarne a druga połowa sukienki cieliste albo jakieś takie pudrowe, na zdj zawsze to wygląda jakby stały koło siebie klony. Studniówkę się ma raz w życiu, czemu masz wyglądać jak szaraczek? To jest wieczór w którym masz zachwycać i wszyscy mają robić wielkie oczy że jesteś taka ładna. A butelkowa zieleń? Nawet nie widziałam sukien w tym odcieniu :D Musisz poprzeglądać sobie strony sklepów i zobaczyć co Ci wpadnie w oko. Ale jak mówię, ja bym postawiła na coś wyrazistego, z autopsji Ci powiem, że jestem szarą myszką a na studniówce wszyscy byli zachwyceni, i na zdj szybko mogłam siebie odszukać :D

Gość gość
Do brązowych włosów i ciemnej karnacji pasują ciemniejsze kolory :) Myślę, że czerwień, szmaragd i granat to idealne kolory, więc może na któryś z nich się skusisz? Czarny kolor ładnie by pasował, ale dużo osób ma małą czarną i moim zdaniem wybranie sukienki koloru czarnego to takie pójście na łatwiznę, a studniówka to jest wyjątkowy czas, więc musisz wyglądać wyjątkowo, oryginalnie :)