Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męska ciekawość

Polecane posty

Gość gość

pytam z czystej ciekawości drogie panie...dlaczego ubieracie sie tak ze caly czas wam cos widać..to macie za nisko spodnie i widać gola pupe,to za duży dekolt,rajstopy i widać wam klin,to za krotkie spodniczki...a potem mówicie na co sie tak patrzysz??no dlaczego tak sie ubieracie

Gość gość
kobiety kusza nieswiadomie, nawet niewiecie drogie panie jak dziala na mnie odsloniety tyleczek w legginsach, widok jest boski i mi sie odrazu chce.. Tak samo dzialaja na mnie spodniczki, szpilki, rajstopy, dekolty, piekna buzia, czasami zazdroszcze krajom muzułmańskim tam faceci nie musza chodzic ciagle naladowani po ulicach bo kobiety zakryte sa od stop do glow. Przez te widoki na polskich chodnikach codziennie chce mi sie bzykac, najchetniej codziennie z inna no ale polskie dziewczyny sa chyba najbardziej pruderyjne w europie, daja owszem ale nie swoim tylko jak jakis ciapaty przyjedzie albo jak wyjada za granice do ciapatych, smutne.

Gość gość
dokładnie...jeszcze w takie upalne dni jak drogie panie sie obnażają..ale gdy zatrzymam sie wzrokiem mówią i na co sie gapisz?to po co sie tak ubieracie?

Gość gość
Bo kobiety to k/u/r/w/y

Gość gość
Kobiety prowokują ,bo zawsze mają chcicę,Jeżeli wystąpi oziębłość mają wszystko zakryte.

Gość gość
lubimy taki lekki dreszczyk emocji niestety wy zaraz wyciagacie ciezkie działa.

Gość gość
dreszczyk lubicie kobiety??fajny dreszczyk...specjalnie sie tak ubieracie prowokujaco..podnieca was ze mozemy tylko popatrzec prawda??

Gość gość
Prowokująca krótka kiecka, bluzka z dekoltem itd... a co mamy w 30stopniowy upał ubrać się w gruby worek i zawiązać pod szyję, bo koszulka na ramiączkach wywołuje skojarzenia? Cwaniaki, sami latają w taką pogodę z gołą klatą, a my się może mamy smażyć? Jak masz za duże libido jeden z drugim to do lekarza.

Gość gość
Gość 9:18 piszesz piękna buzia. Aha, czyli co? Kobiety z fajniejszą twarzą mają ją sobie poharatać, bo tobie od razu stoi?

Gość gość
ok w lecie wiadomo nie bronie wam sie tak ubierać...ale jaki jest sens zakladania zbyt nisko spodni lub leginsow??aby wam byly widać pupe?specjalnie tak prowokujecie?tego nie zrozumiem..to ja zalozylem temat i prosze tu bez klotni

Gość gość
albo ubieracie rajstopy i do tego krotkie spodniczki gdzie widać szew tych rajstop