Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie dlaczego nie chcę wysokiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Mam 168cm i zawsze wolałam facetów średniego wzrostu, tak 180cm. Nie przeszkadza mi, że jak założę szpilki to jesteśmy sobie równi. Nie chcę skrzywdzić dzieci gigantycznym wzrostem, córek, które miałyby po 180cm, a tak jest jak 2 wysokie osoby się dobiorą.

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac ale ja tylko wysokich 888 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
Dziewicą już dawno nie jestem ;)

Gość gość
gościu to że ty masz małego siusiaka to wcale nie znaczy że to jest norma!

Gość oqupiec
Po pierwsze głupia jesteś jak but. Ojciec mojego kumpla ma 201, matka 167 a on ma 179 tylko. A moi rodzice mają 178 i 170 a ja mam 195. Nie ma reguł z genami różnie bywa. Po drugie nie zgodzę się że dziewczyny o wzroście 180 są "skrzywdzone" i że jest to "gigantyczny" wzrost, wysokie dziewczyny są bardzo fajne i zgrabne, 180 to nie "gigantyzm"! Jeśli zwracasz uwagę tylko na wzrost, geny i całe życzcie sobie matematyczno-fizycznie już zaplanowałaś to "gratuluję"

Gość gość
A ja lubię niskich (170cm). I nie przeszkadza mi, że jak założę najwyższe szpilki to jestem wyższa od faceta o 6cm :D

Gość fdsdfsdfs
mylisz się autorko .. Mój wujek był niski około 174 , jego żona też mała a moja kuzynka jest wyższa od rówieśniczek ma około 177 cm

Gość fdsdfsdfs
a moja kuzynka -czyli ich córka , jest wyższa od rówieśniczek ma około 177 cm

Gość gość
dokładnie bzdura z zastanawianiem się nad genami

Gość gość
koteczek11 dziś Proponuję by dobierać się wg wzrostu ,bo potem wygląda się jak słoń i mrówka yyy albo jak żyrafa i mrówka.Jest takie powiedzenie "wysoki do nieba a głupi jak nie trzeba." Jest też takie powiedzenie "szczury do rury". Nie ważne jak się wygląda ważne czy się kocha czy nie.

Gość gość maritka
Ty masz 168 i uważasz, że jesteś wysoka? Ja mam 1 cm mniej i nigdy nie pomyślała o sobie, że jestem wysoka tylko średniego wzrostu. Nie pochlebiaj sobie. Facet 180 też do dryblasów nie należy, więc nie przesadzaj.