Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dziecko w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie kiedy powinno pojawić się dziecko w naszym życiu. Ja 25lat on 27lat. Ja jestem na 2 roku studiow zaocznych i pracuje. On pracuje. Mamy dom na kredyt, samochód. Jeszcze jesteśmy tylko dziewczyną i chłopakiem. W związku od 3 lat. Od jakiegoś czasu chłopak mówi, że jest coraz starszy i wszyscy jego koledzy już od dawna są ojcami.

Gość gość
do góry bo ważne!

Gość gość
Po ślubie (chyba, że oboje nie chcecie), jak będziecie mieć ustabilozwaną sytuację w pracy (może macie) i odłożone oszczędności...

Gość gość
Tak to nigdy nie będziemy mieć. Nie chcę czekać do 50tki na dziecko bo "może" wtedy będzie lepsza sytuacja z pracą.

Gość gość
kto pomoże? O cipach to potraficie gadać a o poważnych sprawach to nie.

Gość gość
Twoje życie, Twoja decyzja. Proste! A nie na forum wyciągasz swoje problemy.... Żenada

Chciałby dziecko, ale do ślubu mu się nie śpieszy? Nie mówię, że ślub to pewniak bycia razem aż po grób, ale jeśli ma strach przed takim zobowiązaniem to jak on może oczekiwać dziecka... Ty studiujesz zaocznie - weekendy zajęte, w tygodniu praca. Kto będzie zajmował się dzieckiem?

Gość gość
Ja bym wolała pieska a on dziecko.

Pies i każde inne zwierzę to tez obowiązek, jeśli nie masz czasu go wychować to też nie ma co szaleć w tym temacie :)

Gość gość
Porozmawiaj z nim ze to jeszcze nie jest odpowiedni moment i ze chcesz najpierw skonczyc studia a dopiero potem bawic sie w dom :)