Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pań

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarza się waszym facetom, że sami sobie od czasu do czasu się onanizują pomimo udanego sexu? Pytam bo mój mąż twierdzi, ze od czasu do czasu każdy facet lubi sobie sam zrobić dobrze i on też to czasem robi.

Gość gość
mój nie. po prostu gdy ma ochote sie sie kochamy czasem nawet 3 razy dzienni to dziala w dwie strony ja tez sama nie mam potrzeby sie zadowalac bo jest on.

Gość gość
czy zdarza ci się zadowalać go ręcznie bo akurat taką ma ochotę?

Gość gość
Ja jako facet napiszę, że robię to często bo mam większe potrzeby. Moja o tym wie i nie ma nic przeciwko. Niekiedy z rana robię to dwa razy, a po południu kochamy się jak szaleńcy. Muszę przyznać, że nie jestem małolatem, ale nie będę pisał ile mam lat bo i tak nie uwierzycie :)

Gość gość
też tak mam, niestety moja pani ma dużo mniejsze potrzeby, czasem zrobi lodzika a czasem ręcznie zadowoli. Czuję się głupio bo jest to żebranie o sex

Gość gość
Tak właśnie mamy my niedopieszczeni :) Dlatego bez wahania bym poszedł na lewiznę :)

Gość gość
kobiety czy to jest takie trudne uprawiać sex nawet jak nie ma się większej ochoty? czy to jest takie trudne sprawić przyjemność kochanej osobie nawet jak akurat nie ma się ochoty?

Gość gość
no kobietki, wypowiadajcie się