Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem szpetna bezczelna i szczęśliwa odpowiem na każde pytanie

Polecane posty

Gość gość

zapraszam

Gość gość
Jak wyglądasz?

Gość gość
co Cie tak niby uszczesliwia? duzo masz pieniedzy?

Gość gość
1. jestem wysoka - 175 cm, średniej grubosci - 65 kg, cycasta-80d i dupiasta, mam dlugie zgrabne nogi, czarne sianowato-krecone wlosy, piwne oczy 2. technicznie cnote stracilam w przedszkolu, jak moj 17-letni wujek dorastajacy rozladowywal napiecie seksualne - pan psycholog wyjasnil mi, ze to nie byla pedofilia, bo pedofil nie zeni sie z kobieta i nie ma z nia dzieci (wiem, jak to brzmi, ale to szczera prawda niestety), a ja prawdopodobnie bylam jedynym dzieckiem, z ktorym tak sie bawil, tzn jedynym mu dostepnym - bo mnie babcia zabierala do siebie z przedszkola a rodzice byli w pracy; w doroslym zyciu pozwolilam sie pare razy zmacac facetom, do ktorych nic nie czulam, ale z zadnym nie odbylam stosunku, bo mialam blokade, nigdy nie macal mnie facet, w ktorym bym byla zakochana

Gość gość
czy duzo mam pieniedzy? raczej tak, ale nie jestem milionerką, mam wlasne mieszkanie, rodzice maja 2 domy i samochod, rozwijam sie intelektualnie, ciesze sie kazdym dniem, lubię siebie, dobrze sie z sobą czuję; 3 lata mialam depresję, mysli samobojcze, od ponad roku juz tego nie czuje wogle - jakby ktos to zabrał, a zabic sie moge w kazdej chwili w najgorszym wypadku, cieszy mnie tez to, ze mam taka mozliwosc, ale na razie nie skorzystam

Gość gość
To jesteś z******ta laska, nie żadna tam szpetna.

Gość gość
co Cie tak uszczesliwia? i w jakiej branzy pracujesz? czym zajmujesz sie na codzien?

Gość gość
pracuje na uczelni i w aptece - jestem farmaceutką; co mnie uszczesliwia - kazdy dzien, to ze pozwalam sobie na bezczelnosc czasami, ze mam jeszcze dobrych rodzicow i koty, ze juz nie czuje depresji, cieszy mnie nawet, jak sobie kupie ladny ciuch, ogolnie cieszy mnie ten spokoj ktory odczuwam, poczucie bezpieczenstwa, to ze jestem zdrowa i ze moi najblizsi tez sa zdrowi