Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Prosiłabym o modlitwę za mnie do 27 czerwca

Polecane posty

Bym zniosła to co będzie Bym pozbierała się ze wszystkiego Bym chociaż zaliczyła większość egzaminów maturalnych, ja na to liczę. Bardzo zależy mi na maturze i na studiach wyższych, chcę tego, pragnę tego, marzę o tym. W 26 czerwca jadę na konkurs do urzędu skarbowego :) konkurs jest ustawiony ;)

Gość gość
psycholka idz sie leczyc, wymyslasz jakies durny tematy,

Gość gość
najpierw pisze ze nie pojechala na egzamin bo nie ma na bilet, potem zeby sie za nia modlic...p***bena

Nie pojechałam na egzamin zawodowy ale egzamin maturalny, zdobyłam wszystko żeby tam jechać. Jeśli kogoś uraziłam tym że nie pojechałam to przepraszam :(

Gość gość
ja rozumiem modlić się o zdrowie ale kur*va, matury trzeba było się uczyć idiotko

Gość gość
uraziłaś mnie tym pierdolonym postem, bo ludzie chorują na białaczkę i inne nowotwory, codziennie walczą o życie swoje i swoich dzieci a ty mi się karzesz modlić o twoje wyniki maturalne?

Uczyłam się co tam mogłam ale warunki też mam ciężkie do nauki ponieważ jest jeden pokój, mieszkam z rodzicami. Zdałam w 2011 polski pisemny na 44%, ustny na 75%, natomiast w tym roku zdałam angielski ustny na 30% a pisemny też bym chciała chociaż na 30% a matematykę w sierpniu. Wiem że trzeba się modlić za ludzi chorych itp. tylko że chciałam z kimś porozmawiać o tym bo ogólnie to nie mam z kim. Jedni mnie wyśmiewają że nie mam matury a przed innymi mówię że jestem studentką, że obroniłam już licencjat itp.

Gość gość
ja miałam gorsze warunki do nauki ale zdałam maturę!