Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZUKAM NIANI mam spotkanie z kandydatka o co pytacie?

Polecane posty

Gość gość

na takich rozmowach?

Gość gość
u nas niania zostala moja mama ale gdybym byla w takiej sytuacji jak Ty to spytalabym o doswiadczenie, referencje, nawet kontakt do poprzednich rodzicow. a tak zupelnie serio to kamery bym zaistalowala

Gość sosna59
Ja byłam wiele lat nianią i nie jedną rozmowe przeszłam .Standardem było -Nałogi -Szkoły ukończone -Kurs pierwszej pomocy Typu co byś zrobiła gdyby dziecko się zakrztusiło Co byś zrobiła gdyby dziecko ugryzł pies?Itd -Doświadczenie jeżeli nie zawodowe to czy np miałam młodsze rodzenstwo W pierwszej pracy to mnie mama małego uczyła co i jak dzięki niej miałam doswiadczenie i umiejętności przy kolejnych dzieciach w wieku od 3 msc do 5 lat .Zaufali mi i pracowałam u nich 4 lata . Ale w kolejnych domach byłam pytana jeszcze np o podawanie posiłków, czy wyrazam zgodę na prasowanie w momencie kiedy dziecko śpi ,lub mycie naczyn . Czy umiem przygotować posiłki dla dziecka Napewno byłam pytana o to czy wyrażam zgode na kamerę . Albo na wizyty babci. Jak dzieci wymagały rechabilitacji to pokazywały mi matki kilka cwiczeń i sprawdzały czy zalapałam. Jak sobie coś przypomne to dam znać