Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia1987

Zapraszam, czekamy w tym tyg na DWIE kreseczki...

Polecane posty

Gość lusia1987

Zapraszam, ja czekam z upragnieniem, nie mogę już przestać o tym myśleć.... chodź mam objawy na @ mocno wierze ze tym razem nam się udało macie już jakieś objawy???

Gość lusia1987
hallo:)

Gość gość
Trzymam kciuki ;)

Gość lusia1987
dziekuje, czy Ty tez czekasz??

Gość felinia
ja czekam, tzn chyba czekam. sama nie wiem :-) 4 dni do @ i sie zobaczy. w sumie sie staramy ,ale nie chce mi się wierzyc ze juz by się udało. 2 miesiac starań. to będzie moje 2 dziecko

Gość lusia1987
ja chodzę strasznie nakręcona, boje się rozczarowania ale czuje że mój skarb już jest w moim brzuszku:)

Gość gość
felinia mój dzień @ dziś lub jutro jestem przerażona my sie bardzo staramy od 3 mies, to moja pierwsza upragniona ciąża

Gość felinia
a ja swiruje jak małolata :-p . pewnie sama się nakręcam ale brzuh mnie pobolewa , odrzucilo mnie od fajek i kawy, piersi bolą troche. wiem ze za szybko , ale w tamtej ciązy też tak miałam. robiłam test 3-4 dni przed @ i wyszedł pozyywny. Moze tez tak będzie teraz. chyba ze się nakręcam i widze wszystko co chce widziec

Gość felinia
a masz jakies objwy ? cos z organizmem ci się dzieje? życze powodzenia :-) ja w sumie nie wiem czy się staram. tzn nie zabezpieczamy się ale.... też nic na siłe.

Gość lusia1987
Ja tym razem też stwierdziłam ze koniec z nakręcaniem bo później przyszła @ i wielkie rozczarowanie.... Mnie od 3 dni boli brzuch delikatnie ale drażniący ból, i moje piersi sie zmieniły zaczęłam dostrzegać na nich żyłki niebieskie mam małe piersi ale jak chodze po schodach musze je trzymać bo są strasznie obrzmiałe... boje się @ :(

Gość lusia1987
ja mam delikatne mdłości, często mi sie odbija co nigdy mi sie nie zdarza, cały czas chodze siku, mam sucho w buzi i mam wrażenia ze mam cały czas mokro