Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelaajn

pierwszy raz

Polecane posty

Cześć. Mam 17 lat i od ponad roku jestem z swoim chłopakiem. Zarejestrowałam się tutaj by doradzić się was ;) Planujemy swój pierwszy raz i potrzebuje waszej pomocy. Co na pewno powinnam wiedzieć przed pierwszym razem i czym najlepiej się zabezpieczyć? ;> myślałam o prezerwatywie i o tym by skończyć nie we mnie. Tabletkami nie chcę się truć od młodości ale w sumie wolę się truć niż teraz wpaść. Co waszym zdaniem o moim pomyśle na zabezpieczenie? Co muszę wiedzieć przed pierwszym razem ? ;>

Gość gość
Ja swój pierwszy raz miałem z prostytutką więc to ona się wszystkim zajęła. Zresztą tylko z prostytutkami uprawiam seks. Z tego co one mi mówiły to by się wyluzować bo człowiek sporty to nic nie będzie,tak jak chcielibyśmy.

Po pierwsze błędem jest się umawianie na to kiedy będzie pierwszy raz. Dwa gumka wystarczy ale i tak żaden środek nie zabezpiecza w 100% Trzy nie licz na to że będzie udany (jak i kilka następnych) Cztery po przebiciu błony z następną penetracją poczekajcie ze dwa tygodnie

A i jeszcze seks to nie tylko wkładanie penisa do pochwy. Oral nie wymaga zabezpieczenia i w ogóle nie boli ;)