Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taakczynie

schudlam i nie widze tego

Polecane posty

Gość taakczynie

wazylam 74 kg, schudlam do 64-65. wchodze i zapinam spodnie,ktore wczesniej siegaly kolan. dlaczego nie widze tego w lustrze?

Gość gość
moze z wzrokiem cos nie tak ;)

Gość gość
ja schudlam z 67 na 58 tez tego nie widze choc dookola wszysy gadaja ze strasznie schudlam spodnie mi zlatuja z tylka ale dalej czuje sie gruba

Gość gość
A ja z 85 do 67 i nadal czuje się jak pasztet i znów stosuje dietę, chce jeszcze z 8 kilo zrzucić wtedy będzie ok,ale jeszcze długa droga przedemna

Gość chucherko
też sporo schudłam, biegając, suplmentując się aqua slim'em - efekt nie był od razu, pojawiał się stopniowo. Może dlatego równiez nie zauwazyłam tak drastycznej zmiany. Mimo to - moja waga drgnęła. I to PORZĄDNIE:)

Gość gość
Ja po przeczytaniu wielu porad postawiłam na dużą aktywność fizyczną oraz dietę. Dodatkowo zamiast kawy w dzień popijam slim coffee. Teraz po 3 miesiącach moja waga spadła całe 5kg :)

Gość gość
czyli kawka Slim Coffee zadziałała? tylko jedną filiżanką dziennie schudłaś 5 kg ?

Gość onlinekspertslimcoffee
Dzień dobry, Bardzo cieszą mnie powyższe sukcesy :) Jak Online Ekspert Slim Coffee przypomnę jeszcze tylko, że nie powinno się spożywać więcej niż 3 filiżanki naszego produktu dziennie. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w odchudzaniu Katarzyna Foryś Online Ekspert marki Slim Coffee

Gość gość
a ja popijam kawkę Slim Coffee z koleżankami w pracy tak dla towarzystwa.