Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość123456789

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość123456789

witam. chciałabym prosić was o radę. od tygodnia biorę tabletki antykoncepcyjne daylette i było tak że przed wczoraj czyli w niedzielę kochałam się z chłopakiem i skończył we mnie a wczoraj (poniedziałek) zapomniałam wziąć tabletki . minęło 14.5 godziny ponieważ powinnam wziąć tabletke w poniedziałek o 17a wzięłam we wtorek czyli dzis o 7.30czy istnieje ryzyko że będę w ciąży? z powodu tego stosunku w niedzielę?

Gość gość123456789
to nie tak. jakby była to cieszyłabym się tylko na początku byłby to dla mnie szok. czy jest duże prawdopodobieństwo że będę w ciąży?

Gość gość123456789
nie no jak brałam tabletki to nie musiał mieć prezerwatywy. zapomniałam tabletki następnego dnia

Gość gość123456789
nie no ale tak na serio jest ryzyko że będę ciąży?

Gość meetiii
A który to tydzień brania anty?

Gość gość123456789
pierwszy tzn miałam wziąć tabletke 8dnia ale zapomniałam i wzięłam 9 a 7-dmego dnia się kochałam z chłopakiem rano o 17wzięłam tabletke tylko następnego dnia zapomniałan

Gość mmeetiii
Myślę że spoko. Jest prawdopodobieństwo bo minęło ponad 12 godzin, tym bardziej że to pierwszy tydzień. Ale musiałabyś mieć naprawdę niefarta żeby zajść. Myślę że masz gdzieś 5% szans na to. Sama ostatnio przeżywalam to samo, nie wzięłam anty w 1 tygodniu a minęło 24 godziny. Dzień wcześniej się kochałam z mężem. Byłam pewna ze jestem, nawet objawy miałam... Ale wczoraj dostałam na szczęście jaką ulga.... Jednak tyle czekania...

Gość gość123456789
dziękuję za odpowiedź:) a teraz nie mogę się kochać bez prezerwatywy biorąc tabletki jak dziś wezmę 2?

Gość gość
Polecam C i przeczytac swoja ulotke. Tam sa napisane wszelkie ewentualnosci.