Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 latka z osobą towarzyszącą na weselu

Polecane posty

Gość gość
Na swoje wesele zaprosiłam jedną 15latkę z osobą towarzyszącą bo wiedziałam, że ma chłopaka. Chciałam żeby się dobrze bawiła. Nie widzę w tym żadnego problemu

Gość gość
Ja pół roku temu bralam ślub i chłopaka 15 letniego zaprosiłam osoba. Uważam, że każdy ma prawo dobrze się bawić, nie jest fajnie siedzieć przy stole i patrzec jak wół w malowane wrota. Taka dziewczynka nie pozbawi się już z dziećmi więc co ma robić?? Dajcie spokój temu dzieciakowi . Po co jatrzyc i przeżywać?

Gość gość
Tu nawet nie chodzi,że 14latka chce iść z chłopakiem tylko,że z 19letnim chłopakiem...ale patologia :O a rodzice co na to? nie wiedzą,że to podchodzi pod pedofilie?

Gość gość
Ja mam 18 3 lata temu nie zostałam zaproszona na wesele więc im je popsulam. Karetka po młoda przyjechała...

Gość gość
Acha, jasne, bajkopisarka :)

Gość gość
No od razu ją śmigłowcem przetransportowali :D i co jeszcze wymyślisz kochanie?

Gość gość
nic, kochanie! po prostu mloda lajza noge zlamala i karetka byla:)

Gość gość
Szok, rodzice pozwalają dziecku spotykać się z dorosłym mężczyzną? Ale bym go pogonila, sorry ale moje dziecko ma 12, no nie wyobrażam sobie że za dwa lata przyjdzie dorosły i powie że są parą, normalnie gdyby się nie odczepil podalabym go do sądu. Co on z nią wogle robi i o czym rozmawiają, przecież pięć lat w tym wieku to jest przepaść, zdecydowanie go nie zapraszaj, jeszcze ktoś policję wezwie i zepsuje wesele. Chociaż jakby był zaproszony to może ciotki i babki przemowilyby do rozsądku wyluzowanym rodzicom. Jestem w szoku. Pedofil normalnie, legalnie zaakceptowany w rodzinie.

Gość gość
Tak i na pewno to twoj wspanialy plan to sprawil. Obcasy podpilowalas? Czy podlozylas skorke od banana? ;)

Gość gość
Jeśli dla was szokiem jest to, że 14latka spotyka sę z 19latkiem, to chyba nie macie zielonego pojęcia co 14latki potrafią już w takim wieku odstawić :D Oczywiście nie, żebym to tolerowała, absolutnie. Ale dziwię się poniektórym, że w takim szoku jesteście - mało wiecie o dzisiejszym świecie nastolatków najwidoczniej. A to źle, bo przecież chodzi o Wasze dzieci...

Gość gość
nie, po prostu drzeczylam się z nią i tak jakoś upadła, bo to bylo na zewnątrz po schodkach, mowie powaznie

Gość gość
hahah 14 ? moja corka miala 14 chodzila z chlopakiem ktory mial 20 lat..6 lat co to jest, przecież roznica się nie liczy :d przecież to nic takiego, bylam z nią u ginekologa gdy miala 18 lat dziewica jeszcze byla wiec nie wiem co to teraz oburzenie takich ludzi jak tu! trza wychować a nie paplać, jak dzieci nie mata wiec przykro, corka ma dziś 20 lat i jest normalną osobą. wy to patologia, moja corka i jej zycie a nie wasze, dla ciekawych babcią nie jestem, mam 43 lata :)