Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usialalalallalalalalalala

Powiem wam, jak pozbyłam sie nawracającej grzybicy pochwy

Polecane posty

Męczyłam się z tym około 2 lata. Próbowałam wszystkich leków, zamawiałam przez internet różne naturalne specyfiki typu: olej oregano, kwas kaprylowy, citrosept i inne, których nazw już nie pamiętam. Co mieisąc w połowie cyklu wracało. Ostatnim razem, kiedy byłam u ginekologa, przepisano mi Gyno Pevaryl i 7 tabletek FLuconazolu dla mnie i mojego faceta. Następnego dnia z samego rana wypiłam sok z dwóch cytryn z ciepłą wodą. I robię tak codziennie od 5 miesięcy, a grzybica zginęła... Teraz piję sok z jednej cytryny i podtrzymuję efekt. Kiedy wiem, że poprzedniego dnia zjadłam dużo słodkości na wszelki wypadek piję sok z 3 cytryn. Nawet facet stwierdził, że coś się zmieniło, bo, za przeproszeniem, moja cipka jest teraz kwaśna, a nie taka słodka, jak było to wcześniej. Dziewczyny POLECAM. Jestem przekona, że to cytryny.

A mogę wam powiedzieć, że przeżywałam horror. To nie było zwykłe swędzenie, ale ogromne upławy w postaci serka. No wiecie. Często mi wszystko puchło w tych okolicach. Teraz jest super. Polecam.