Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkaaa1986

Rozmiary penisa na forach

Polecane posty

Gość werkaaa1986

Zastanawia mnie jeden fenomen na forach internetowych :) srednia dlugosc penisa to ok 14-15cm a na forum (nie tylko na kafe) kazda kobieta ma faceta z penisem 20cm a faceci to maja minimum 18cm a o obwodzie to juz wgl nie wspomne :P zastanawia mnie co ludzie chca zyskac w ten sposob? moj facet kiedys tez mial kompleksy z powodu rozmiaru wiec zaczelam czytac co nie co na ten temat zeby go z bledu wyprowadzic. Ma 16cm i dla mnie jest on duzy. Poprzedni partnerzy mieli mniejsze. Czy faceci tak klamia? Chcą się popisać? A co z kobietami? :D

Gość gość
w necie kazdy jest anonimowy wiec ludzie pieprza glupoty bo sami sa zakompleksieni i chca innym dogryzc...magia internetu :D

Ja na ten przykład mam 18 :) Bardziej liczy sie dopasowanie do partnerki niż sama wielkość.

Gość D O B
bez kozery powiem pińcet!

Gość gość
tak jak kazda kobieta na tym forum ma super jedrny biust w rozmiarze D, talie osy i z******ta d**e xD haha

Gość gość
ja mam 30 cm................................................w obwodzie. Dziekuje

Gość gość
hehehe kiedyś szpanowali obwodem w bicu i betą z ciemnymi szybami,teraz do kompletu wyrosły im chvje o długości masztu na Darze Młodzieży:P ja piehdole ewolucja działa i kvrewsko przyspiesza:classic_cool:

Gość rumperstyński
to prawda gdzie się nie spojrzy to 17+,a tak naprawdę to takich 17+ jest niwielki procent ja mam 13-14 więc mam małego:(

Gość paula112
z racji tego ze miala troche facetow to powiem wam prawde.......16-17cm to juz jest duzo :) rzadko sie spotyka wiecej

Gość gość
Niestety widoku w lustrze nie oszukasz. Jak patrze na mojego chudego penisa, to az odechciewa mi sie myslec o seksie.

Gość gość
soczysta 18-nastka:P