Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

B贸l stopy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Par臋 dni temu zacz臋艂a mnie pobolewa膰 lewa noga, w okolicach stopy. Nie wiem dok艂adnie w kt贸rym miejscu. Bez problem贸w, wykonuj臋 ruchy g贸ra d贸艂, poruszam w prawo (wewn膮trz cia艂a). do g贸ry te偶 raczej bez problemowo. Jednak boli mnie kiedy ruszam w lewo (na zewn膮trz). Jest to dziwny b贸l, utrudnia troch臋 chodzenie. Dzisiaj chodzi艂em ju偶 na niej prawie normalnie mimo 偶e rano bola艂a. Nie wida膰 na niej siniak贸w ani opuchlizny. Nie boli mnie w 偶adnym innym miejscu tylko na dole w okolicach stopy i kiedy ruszam w lew膮 stron臋 czuj臋 nieprzyjemny, g艂臋boki wr臋cz 艣ci膮gaj膮cy b贸l. Dodam, 偶e w bezpo艣rednim dotyku stopa nigdzie mnie nie boli.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mnie przez kilka dni bola艂o kolano samo z siebie . tez nie by艂o 偶adnego siniaka ani opuchlizny, smarowa艂am dwa razy dziennie 偶elem fastum i przesz艂o. Mo偶e z艂e stan膮艂e艣 itd a mo偶e to b贸l staw贸w czy jakie艣 zapalenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e cierpisz na jakies schorzenie? Mnie tez dotkna艂 b贸l niewiadomoego pochodzenia, jak si臋 potem okaza艂o mia艂am p艂askostopie, nie obesz艂o si臋 bez 膰wicze艅 oraz noszenia wk艂adek ortopedycznych, teraz nosz臋 je praktycznie do wi臋kszo艣ci obuwia, mo偶esz takie dosta膰 np. w http://www.wkladkiortopedyczne.com ale wpierw skonsultuj si臋 z ortoped膮 . mo偶e to nic powaznego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li nie przejdzie to koniecznie skonsultuj si臋 z lekarzem ortoped膮. On pomo偶e. Tylko znajd藕 lekarza, kt贸ry rzeczywi艣cie si臋 zna na tego typu urazach :) ja w jak mia艂am kontuzj臋 to chodzi艂a do Ultragenu. tam jest dr Jacek Jurka i on mi bardzo pomog艂 :) nie ma co si臋 m臋czy膰 samemu

Udost臋pnij ten post