Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena81

Problematyczna sypialnia

Polecane posty

Gość Marzena81

Witam. Z mężem wykańczamy mieszkanie. Na koniec zostawiliśmy sypialnie, która niestety jest mała. Chciałabym, żeby znajdowały się w niej łoże i szafa. Nie mam koncepcji co do kolorów. Nie znam się też na materacach (do tej pory spaliśmy na rozkładanej sofie). Kupić lepiej łóżko szerokie 140, czy 160? Co sądzicie o tapicerowanych łóżach? Bardzo proszę o konkretną pomoc. Dodam tylko, że podobają mi się jasne, nowoczesne meble.

Gość gość
po jakiego grzyba zakładasz kilka tematów, chwalisz się czy zalisz żalosne

Gość Tomreks
Na stronie shamanica.pl można znaleźć ciekawe łóżka w różnych fajnych kolorach (też biały). Pytanie czy chcesz kupić łóżko nowoczesne typu Ikea czy chcesz wydać trochę więcej pieniędzy na nie powtażalny design i użyte materialy.

Gość tolli
Cześć Jeśli masz nietypową sypialnię zrób łóżko na zamówienie.Koniecznie tapicerowane-drewniane już nie modne.Materac proponuję dobry -z pianką termoelastyczną ,dopasowuje się do ciała.Sprawdź firmę beata-meble-ja tam zamawiałam-mają ładne łóżka pod wymiar i materace w promocji.Będziesz miała nowoczesne łóżko za przystępną cenę-bo to producent

Gość Marzena81
Tomreks, Ikeę wszyscy mi odradzają. Chodzi mi o minimalistyczne, prost łóżko. Ważna dla mnie jest jakość i nie oszukujmy się cena :) tolli, podobają mi się mi się propozycje z Beata-meble. Dzięki :)

Gość gość
Wiesz co lepiej kupić szerokie. Lepiej się na takim po prostu śpi. W sypialni nie spędza się jednak dużo czasu więc mała ilość miejsca nie przeszkadza tak mocno. Zobacz tutaj mają fajne łóżka http://www.meble24.sklep.pl

Gość gość
140 to dość wąskie łóżko. Jeśli możesz, to zamów szersze :) Co do drewnianego łóżka - łóżko drewniane jest uniwersalne, zawsze "będzie w modzie", bo to klasyczne rozwiązanie. Jeśli nie masz pomysłu, a wnętrze jest małe, to może skorzystaj z porady architekta wnętrz? Lub poszukaj inspiracji w internecie? Tutaj masz fajny przykład projektu sypialni http://4-style.pl/realizacje/sypialnia-na-bemowie/ - zagłówek to super sprawa :)

Gość Kataszynka
Sprawa jest naprawdę prosta. Przede wszystkim to Wy będziecie mieszkać w tym mieszkaniu, więc to Wam powinno się ono podobać. Zwróć uwagę na meble od http://caromeble.pl/meble-kuchenne-brw/ bo według mnie idealnie wpisują się w styl, o którym mówiłaś. Dzisiaj jest taki wybór mebli, że na pewno nie będziecie mieli problemu ze znalezieniem odpowiednich dla siebie.