Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojąca kreska na podbrzuszu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie. Niedawno pojawiła się u mnie jesnobrązowa krzywa linia od pępka do podbrzusza. Mam 20 lat i stosuję plastry evra. Przyklejam plasterki ponad pół roku i nie było skutków ubocznych, ale od tego miesiąca pojawiły się skutki uboczne: bóle podbrzusza, nudności o różnych porach dnia a najgorsze rano, zaparcia, zwiększony apetyt i zaczęłam minimalnie baardziej tyć. Raz mi się odkleił plaster i był stosunek przerywany. Zanim stosowałam antykoncepcję to stosunek przerywany był skuteczny to ciążę mogę wykluczyć? Okres w tym miesiącu miałam inny niż zwykle. Pojawiły się skrzepy, był minimalnie obfitszy, trwał 4 dni i zmieniał co parę godzin barwę: różowy, czerwony, brąz i czarny. Czy to mogą być zaburzenia hormonalne czy coś poważniejszego? Dodam że 2 razy w życiu miałam cystę na lewym jajniku. Proszę o pomoc

Gość gość
Ja od urodzenia mam takie kreski.

Gość gość
jak dla mnie to objawy podobne do ciążowych,a stosunek przerywany nie jest skuteczną metodą antykoncepcji. Ja jestem tego dowodem,ale my to robiliśmy w przekonaniu,że nie staramy się,ale jak będzie to ok.

Gość gość
moim zdaniem to ciąża. znam wiele kobiet z takimi kreskami, które pojawiają się właśnie podczas ciąży. zrób test

Gość gość
a jeśli chodzi o stosunek przerywany.... tysiąc razy się uda, a przyjdzie taki jeden raz, że można wpaść.

Gość gość
linia Negra, czy jak to się nazywa pojawia się dopiero w zaawansowanej ciąży, kobiety. mi dopiero w trzecim trymestrze się pokazała więc nie gadajcie głupot. autorko, jak masz wątpliwości to zrób test