Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chudy chłopak i dylemat

Polecane posty

Gość gość

mam chyba strasznego pecha w życiu:((((((.. trafiłam na wspaniałego faceta, bardzo mądrego, podoba mi się jego twarz i ogólnie mnie inspiruje, ALE jest CHUDY. Ja wiem, że nie lubię chudych..bo włącza mi się tryb ciągły bycia na diecie, aby nie utyc, aby nie byc grubszą od faceta itp.. jest ode mnie wyższy o jakieś 10 cm i z 10 kg grubszy..ogólnie on ma niedowagę. Dodam, że jestem szczupłą osobą, ale muszę się pilnowac bo przez tarczycę łatwo tyję.. Nie ma sensu lokowac uczuc? proszę o poważne sugestie/wypowiedzi jakbym była z natury chuda to pewnie nie miałabym takiego problemu.

Gość gibon 333
jeżeli jest fajnym chłopakiem i ma dobre serce i fajny charakter to jak najbardziej warto :) nawet jak bedziesz troszke grubsza od niego to w czym to przeszkadza :) głowa do góry nie martw się na zapas :) po za tym lekka nadwaga nieraz tylko podkreśla urodę dziewczyny :) takie jest moje zdanie

Gość gość
O Boże chcesz skreślić faceta bo jest chudy? Serio?

Gość gość
to nie tak.. ja już byłam w związku ze szczupłym facetem, i to doprowadziło mnie do anoreksji.. wyniszczyłam się.. rozstaliśmy się przez moją chorobę która rozwineła się, że on też przestał jeśc i inne sprawy.. stanęłam na nogi, jem normalnie, na co ochota ale w granicach normy. I boję się powtórki. Myślałam, że chłopak bardziej przy kości nie namota mi w psychice.. ::((((

Gość gość
jesteś chora psychicznie :o zostaw chłopaka, bo go tylko skrzywdzisz przez swoje "problemy"

Gość gość
Tobie jest psycholog albo psychiatra potrzebny, a nie gruby chłopak. I mówię to bez złośliwości.

Gość gibon 333
ale nie patrz na niego on niech będzie chudy a ty będziesz grubsza i sie nie odchudzaj i w czym jeszcze problem ?

Gość gość
tak myślałam.. skrzywdzę go bo ja przytyje, on będzie chudy i będzie zle.. wiem jak to jest grubsza dziewczyna i chudy chłopak..jak to wygląda

Gość gibon 333
nie skrzywdzisz go nie patrz tak na to , albo zapytaj go :) :)

Gość gość
bardzo zauroczyliśmy się sobą,.. tylko ja zawsze myślałam(nawet po zdjęciach), że jest grubszy,..a sam przyznał o niedowadze.. jego poprzednie dziewczyny były jak sam powiedział : ,,małe, szczuplutkie i drobniutkie''. Jak się okazało chudsze ode mnie (a mam 170 i 55 kg) wyglądam szczupło, ale nie chudo

Gość gość
Nie wiem jak wyglądasz, ale przy tej wadze jesteś chuda, także wyluzuj. Gruba nie będziesz nawet jak ci się pięć kg więcej nazbiera. Poza tym karm swojego chłopaka :D

Gość gość
jak tylko sobie popuszcze diete..czyli nie głoduje, to odrazu leci.. znowu fatalnie się czuję, bo zależy mi na chłopaku, a nie mogę strawic, że jest chudy... wnioskuje, nie powinnam się angażowac bo zawsze bede chciała kogos chyba grubszego od siebie,.a ciągle trafiam na super facetów, ale szczupłych.........

Gość smutasekeee
Ja uwilebiam chudzielców, a sama niestety nie jestem za chuda :* przy wzroscie 161 waze 49,5 ;( nie mogę schudnac cos...

Gość gość
ja już widzę.. moje grube nogi, jego chude..jego spojrzenia na chudsze i wytykania zapewne przez ludzi.. zawsze wydawało mi się, że facet powinien byc jednak większy od kobiety.. aby było się do czego przytulic, usiasc na kolana..chyba wiadomo o co chodzi

Gość gość
Ja znam parę, w której on jest nie dość że chudszy to jeszcze niższy i jakoś im to nie przeszkadza. Robisz problem tam gdzie go nie ma, to wszystko jest tylko w twojej głowie.

Gość gość
wy macie zazwyczaj grubszych chłopaków??

Gość gość
ja się ciagle kłóciłam i też nam nie wyszło bo był patyczek