Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w poszukiwaniu Miłosci

Głód miłosci

Polecane posty

Kurde jak mi brakuje miłosci,czułosci,seksu..masakra:( jak bardzo chciałabym miec dobrego,uczciwego faceta bez nałogów ,który byłby przy mnie,który nie kwękałby,ze musi utrzymywac mnie i moje dzieci,który nie wyszukiwałby stu róznych trudnosci i problemów ,tylko powiedział :Kocham Cie,chcę byc z Tobą,chcę sie o Ciebie troszczyć do końca zycia...razem damy radę...Mam nadzieję,ze nikt tego nie przeczyta,pisze to żeby wyrzucić z siebie to co we mnie się kłębi od lat.Czuję jakbym nie żyła tylko wegetowała:( A tyle fajnych rzeczy mogłabym robić :( Urodziłam sie żeby kochać i byc kochaną i czasem zazdroszczę tym,którzy MIłosc zastapili sobie dobrami materialnymi czy zdobywaniem pieniędzy albo kolejnych tytułów naukowych,ja tak nie potrafię,mnie nic nie cieszy jesli nie ma obok mnie meżczyzny do którego mogłabym sie przytulić,o którego mogłabym sie troszczyć,z którym mogłabym sypiać,a męża nie kocham i już,choćby wszyscy się zes..ali nie pokocham Go i nawet nie muszę podawać powodów...Odejść sie boję i tez już mi się nie chce pisac dlaczego,ale gdybym miała mozliwosci ,już dawno by mnie przy Nim nie było.Chcę miec faceta,który będzie skłonny złamać dla mnie wszystkie swoje zasady,który będzie sie liczył z moim zdaniem i uczuciami,który będzie mnie chronił i opiekował sie mna choc nie jestem bezradną,chwiejna kobietką.Nie znosze typów dominujących bo sama mam silna osobowosc i uważam,ze związek musi sie opierac na dialogu,zrozumieniu,szacunku i kompromisie.Jestem zmęczona ciągłym udowadnianiem czegoś i wytaczaniem argumentów więc jesli potencjalny kandydat nie potrafi mnie wysłuchać ,jesli nie chce spełnić moich próśb (nie jestem wymagająca i bezmyslna)i jesli robi mi na złość albo sobie pogrywa ,to wypad ode mnie,nie chce mi sie użerać z kims takim...Taka fajna babka ze mnie, a do chłopów szczęscia nie miałam i od długiego czasu moje dni i noce zlewają sie ze sobą w jedną wielką samotność.Ja tak dalej zyć nie chcę.Polacy sa jacyś tacy zgaszeni,pozbawieni marzeń,zrezygnowani,wycofani,pogodzeni z biedą,a ja mam ochotę świat zawojować,rozpiera mnie czasem taka energia,ze nie wiem co ze soba zrobić...Nie umiem życ bez spełnionej miłosci i już,funkcjonuję jak robot zmywając,piorąc,sprzątając,gotując żeby tylko nie mysleć,zeby znowu rozpacz nie znalazła ujścia,żebym znowu sie nie rozpadła na milion drobnych kawałków ,które potem tak cięzko posklejać. Nie wiem czy ktos mnie przeczyta,chcę miec wrażenie,ze jestem tu anonimowa bo czasem wydaje mi sie,ze ludzie nie są w stanei mnie zrozumieć.Próbuje mówić komuś o tym,a słyszę:nie przejmuj sie ,każde malzenstwo przechodzi kryzys,módl sie za męża,Bóg Was uzdrowi...Myslę sobie :ku..a mać,po co ja Ci to mowiłam,po co w ogóle zaczynałam,Ty nie łapiesz istoty mojej wypowiedzi,nie dociera do Ciebie ,że ja Go nie kocham i że to koniec ,niekoncząca sie agonia rozłożona w czasie. A do tego ciągle w zakamarkach mojego serca czai się uwięzione uczucie do kogoś kogo nigdy nie widziałam na oczy,zamknęłam je w klatce bo facet zachowywał się jak skonczony dupek,nie reagując na to ,ze ja cierpię przez Jego debilne gierki i kłamstwa,manipulacje.Obawiam się,ze jesli znowu zbliżyłabym się do Niego ,ponownie zacznie Mu odbijać,a zresztą nie spotkał się ze mną więc o czym tu mowa:( Dla mnie facet powinien być konkretny,a nie jakies niedomówienia,sranie w banie,ukrywanie się,może to a może tamto,ględzenie o zasadach i krzywdzie,raz tak ,a raz siak..Zycia Mu nie starczy jak tak będzie się zachowywał.Zraził mnie do siebie strasznie ,tylko co zrobić z tym ciągle kochającym Go sercem?:( Dla kobiety ,zwłaszcza w średnim wieku dzieci to nie wszystko,taka jest prawda ,,a gadanie ,że jestem egoistką bo chciałabym miec tez mężczyznę przy sobie to kłamstwo,zazdrośc i brak empatii.

Gość gość
Chciałabyś? Tak to jest jak zaczyna się od du/py strony, najpierw dzieciaki a teraz miłości szukasz, tatusia dla nich co by je kochał i bez marudzenia utrzymywał... Następna szuka frajera do płacenia za jej głupotę :D

Gość w poszukiwaniu miłosci
wsadze se swoją kasę w d..e ,nie szukam frajera tylko faceta, który by mnie kochał ,nie jestem typem ksiezniczki a i chęci do roboty mam,własnie skonczyłam sprzątać dom,obiad ugotowany,dzieciaki zadbane,więc morda w kubeł i nie bulgocz...może nie wszyscy sa tacy jak Ty i może nie wszyscy w ten sposób podchodzą do kobiet,,ja całyu czas zyję biednie i mam honor na tyle,że nikogo nie wykorzystuję

szczerze to smiać mi się chce z facetów ,którzy tak się boją o swoja kasę ,ze wszystkie kobiety dla nich to pasozyty i materialistki,,taki jeden ciągle mnie sprawdzał i oszukiwał bo niby bogaty,może myslał ,ze poleciałam na te jego miliony choć nie miałam pojęcia kim jest i co ma, a teraz mam Go w d..e bo to osioł przemądrzały,kwiatka nawet mi nie kupił przez kilka lat chyba z obawy,ze Go wykorzystam :D ,a wspomniec tylko coś o pieniądzach ,to już sie stroszy i podejrzewa Bóg wie o co...sam szuka szczerej,uczciwej kobiety ,a od początku ciągłe kłamstwa i gierki,,,niech sie cieszy ta swoją fortuną i niech jest z siebie taki dumny,ze nie dał sie żadnej oszukać ,że taki cwany tylko niech mi k..a życia nie układa

00niespodzianka00 -dzięki,ze mnie rozumiesz i wspierasz bo juz faktycznie sie zdenerwowałam:/sama też nie patrzę na interpunkcję ,chciałam to wszystko z siebie wyrzucić bez obaw,ze ktoś mnie skrytykuje i zle zrozumie,,w realu nie mam z kim o tym pogadać i sie męczę ,wszyscy jakis cyrk odstawiają udając,ze nie wiedzą o co chodzi

chodziło mi o to,że ten koleś w charakterystyczny sposób pisze, wchodzi na tematy i obraża kobiety, bo jakaś go zdradzila. Ja się tak zastanawiam, czy nie zrezygnowac w ogóle z facetów, takie bydło jest teraz... Sama mówiłaś, że Ciebie spotkała niemiła przygoda...

Gość gość
Spiknijcie się ze sobą, po co wam faceci? Nikt was nie będzie obrażał, nie będziecie musiały szukać, same korzyści :P

Gość gość
A ty autorko może postaraj się jeszcze o dziecko, wtedy łatwiej ci będzie znaleźć faceta, skoro te co masz nie wystarczyły :D

Gość gość
A tak w ogóle za co ten doskonały nie frajer miałby ciebie i cudze dzieci kochać, bo posprzątałaś po nich? :P

To nie była przygoda tylko uczucie mnie dopadło choc nie chciałam sie zakochiwać:/facet oszukał mnie ,ze jest zwyczajnym żołnierzem,zachowywałam sie jak kretynka tak bardzo mi na Nim zależało,,cholera,idealistka,patriotka się znalazła,,,chciałam Go wspierać,a dostałam tak po d...e że ledwo stoję:/Gostek ma zryty łeb ,nafaszerowany ,,mądrosciami" ksiązkowymi ,a w zyciu chyba cipki nie dotykał:D To co musiałam się natłumaczyć,naudowadniać to trudno opisać,a wszystko dlatego ,ze okazał sie Kimś wazniejszym i podobno bogatym chociaz po tym co przeszłam ,pierdolę nawet miliardy,wolałabym normalnego,zdecydowanego,skromnego gościa.Tyle razy ryczałam przez Niego i przez tą Miłosc ,ze trudno zliczyć.Nigdy czegoś takiego nie przezyłam ,a co gorsza nie chcę innego faceta:(A z drugiej strony dałam sobie z Nim spokój

Gość gość
No to jak, psychiczna jesteś, wolisz gorszych facetów? :P

A na marginesie ,to wszystkie dzieci nasze są więc w imię dobra Ojczyzny,niby dlaczego nie miałaby mi pomóc w wychowywaniu młodego pokolenia mądrych Polaków hę?Gdyby kochał,to nie miałby z tym żadnego problemu,a zresztą juz Go nie chcę ,znajdę sobie może kiedyś za milion lat jak juz serce zagoi się kogoś dla kogo kasa nie będzie miała znaczenia,kogos kto nie będzie nad nia ubolewał i pitolił tak jak Ty z tego anonima

Gość gość
Nie chodzi o strach o kasę, tylko o zwyczajną przyzwoitość i uczciwość, naruchałaś sobie dzieci z jednym to nie pierdziel że inny powinien cię za to kochać, no bo niby za co, niech żołnierzyk ciągnie ten wózek, a nie szukaj głupiego :D

To,że ktos nie wierzy,nie znaczy że Jej nie ma...może jestem naiwna i niereformowalna -jak to pisze o mnie facet z internetu ale wierzę bo niby co miałoby mnie trzymac na tym swiecie.Są staruszkowie ,którzy przezyli ze sobą kupę lat i ja tez tak chcę...A ten facet i tak mnie kocha choć czasem zachowywał sie jak głąb,wiem i jestem tego pewna

Gość gość
"za bardzo wierzysz w miłość. Chyba czegoś takiego nie ma" druga idiotka! Nie ma bo co, bo faceci wolą normalne dziewczyny a nie przechodzone po innym? Kto wam broni szukać wśród rozwodników z dziećmi, szukajcie takich... powodzenia życzę ;-) ...i nie piszcie że was jeszcze nie po/je/ba/ło, że to nie to samo :D

Te,anonim,Ty cykorze jeden,a Ty pewnie nastepny z takim podejściem pewnie 40 lat walisz konia i na zmiany się nie zanosi ,musiałbys sobie zmienić łeb żeby któraś cię zechciała,,ja nigdy zakochując się nie myslałam o tym żeby ktos mnie utrzymywał

Gość gość
konia? Ty konia nie walisz, dajesz pod jednostką... tylko że żaden żołnierzyk nie poczuwa się do obowiązku, musisz szukać głupiego na zastępstwo :P

Gość gość
Godne podziwu i chwały ;-)

żołnierzyk niech sie lepiej skupi na pisaniu bo podrywanie kobiet cos Mu nie wychodzi:P całą wiedzę czerpie z książek i sie biedak gubi,mota,kombinuje a ja mam z Niego ubaw hahahah taki mądrala i cwaniak a w Miłosci bezradny jak dziecko:D się zdziwi jak znajdę lepszego od Niego,dopiero będzie lamentował hahahahah

Gość gość
A jak poszukiwaczko z twoim łebem, skoro nikt cię nie kocha poza żołnierzykiem co tylko zapładnia i ci to nie wystarcza, też chyba do wymiany, nie? :D

I nie daję pod jednostką tylko samych generałów wyrywam:D,,czego się dziwić,mało że ładna,z cyckami,to zaradna,mądra,uczciwa,,,normalnie takich kobiet to ze świecą szukać:D milionery lgną do mnie jak ćmy do światła:D

00niespodzianka00-masz rację,tym bardziej,ze ja nikogo nie szukałam i nigdy bym nie pomyslała,ze jeszcze w kims sie zakocham

No niestety, faktycznie młoda już nie jestem, przebieg mam, buzię trochę dziwną, ale oferuję wyjątkowe wnętrze i nie lecę na pieniądze