Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dostanie swiadectwo?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie:moj syn w sierpniu ma poprawke z jednego przedmiotu,to,jak rozumiem swiadectwo otrzyma po tej poprawce.W piatek jest zak.roku,nie wiem,czy ma isc?Czy dostanie swiadectwo ,ze jest niepromowany? Czy tylko na koniec sierpnia?

Gość gość
a jakie świadectwo miałby teraz dostać? skoro jeśli nie zda poprawki to po prostu będzie powtarzał rok?

Gość gość
Moze zdac warunkowo,ale to inna sprawa....czyli w piatek nie ma sensu,zeby szedl?Pytam mam,co mialy taki problem,gdybac to i ja potrafie ;-)

Gość gość
Jezeli zda to dostanie we wrzesniu jezeli nie zda poprawki to tez dostanie we wrzesniu

Gość gość
gość dziś Jezeli zda to dostanie we wrzesniu jezeli nie zda poprawki to tez dostanie we wrzesniu x x co ty za głupoty piszesz? jak nie zda poprawki to będzie kiblować 2 rok w tej samej klasie!!! Autorko moje dziecko głąbem nie jest, a ja interesuję się jego edukacją, więc nie miałam takich problemów :O Na zakończenie roku iść powinien, pożegnać się z nauczycielami i dziećmi w klasie. A potem za naukę, żeby zdać w sierpniu do kolejnej klasy.

Gość gość
dziwne pytanie czy ma iść Swiadectwa nie dostanie, ale pożegnać się z kolegami przed wakacjami może przecież Ty sie boisz, ze glupio bedzie sie czul jak wszyscy swiadectwa dostana a on nie. O to chodzi przy pytaniu czy ma isc czy nie? A moze wlasnie wtedy dostanie info kiedy poprawka...

Gość gość
Jak nie zda to dostanie swiadectwo tylko ze bez promocji do klasy nastepnej

Gość gość
niech idzie, to sie sama przekonasz jak to jest

Gość gość
Ktos tu bylby chory,jakby kamieniem nie rzucil..ech....moje dziecko tez glabem nie jest,amoje zaint.jego nauka wieksze,niz jego samego...ale co tam bede tlumaczyc....

Gość gość
jak zda poprawkę to otrzyma świadectwo, jak nie zda to dostanie, ale w doopę :D swoją drogą fajna z ciebie mamuśka, byłaś choć na 1 zebraniu? trzeba było się interesować tym jak dziecko sobie radzi, już pod koniec maja informują o zagrożeniach! jak można być tak niekompetentnym rodzicem!!!

Gość gość
Do tej,co tak szybko szufladkuje i głąba rzekomo nie ma...nie wiesz,co cie jeszcze moze w zyciu spotkac,wiec nie oceniaj,a wlasc. nie oczerniaj bezpodstawnie.I do twojej wiadomosci,owszem,zda,nawet jesli nie zaliczy poprawki-warunkowo

Gość gość
Zeby oceniac innych najpierw treba rozejrzec sie po swojej rodzinie

Gość gość
być może i tak zda. nie mam już dziecka szkolnego , ale 2 lata temu jak syn pisał maturę, to młodszy brat jego kolegi zdał do kolejnej klasy mimo, że miał 1. nie wiem czy to nadal obowiązuje?

Gość gość
Douczcie sie najpierw ! Nawet jak nie zda poprawki jednej to moze byc przepuszczony warunkowo ,wtedy w sierpniu jest glosowanie na radzie nauczycieli

Gość gość
Dobra,nara....zadalam jedno pytanie,a naczytam sie o sobie całą powiesc....to sie nazywa-leczenie wlasnych kompleksow....

Gość gość
Jak nie zda egzaminu poprawkowego to nie otrzyma promocji do nastepnej klasy

Gość gość
A poza tym,nie pytalam,czy zda?!tylko czy w piatek dostanie swiadectwo z jedynka,a w sierpniu ,po zal. poprawki,ze otrzymal promocje?Plujcie,plujcie,az was zółć zaleje....Boze...co za kobity....

Gość gość
Jak nawet nie zda poprawki.i tak zda WARUNKOWO!Po co to sie mądrzyc,jak sie nie znasz!

Gość gość
Nie dostanie,dopiero po poprawce

Gość gość
pracuje w szkole 20 lat... jak nie zda poprawki to zostanie przepuszczony decyzja rady pedagogicznej ps radze sie douczyc

Gość gość
Jakos moja kolezanka miala 1 z matematyki w sierpniu nie zdala poprawki i nie przeszla do nastepnej klasy.zaznaczam ze miala dobre zachowanie i tylko jedna 1 i jedna 2

Gość gość
I o taka odp. mi chodzilo ;-) zreszta skontaktuje sie z wychowawca,tak sie tu chcialam podpytac,ale zamiast odp. to sie litanii naczytalam....

Gość gość
Moja czestotliwosc wizyt w szkole-co 2 tyg.,nie dopytalam na ostatniej rozmowie o to swiadectwo....to do tej od głąba.. Wszystkim zyczliwym,dziękuję za konkretne odpowiedzi

Gość gość
Moje dziecko cały rok biegalo na korki matematyka+ polski , ale był kontrolowany codziennie. Dużo kasy poszło ale zdał i to dobrze na 3

Gość gość
U mnie to troche inna bajka....jemu korki nie byly potrzebne,a chęci...bo to bardzo zdolny chlopak,tylko zbiesil sie,zglupial czy jak,ale nie bede o tym pisac,juz i tak zostalam oceniona....

Gość gość
Na korki chodzil caly rok i uwazasz,ze 3 to dobrze? No tos teraz dowalila :-D