Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goreneczka

Laptop na prezent dla chrześnicy !

Polecane posty

Gość goreneczka

Cześć. Moja chrześnica kończy w tym roku 18 lat. Z tej okazji postanowiłam jej kupić laptop (niestety ale dziewczyna jest z biednej rodziny tak więc nie ma własnego sprzętu) - myślę,ze powinien przydać jej się w liceum a potem na studiach na jakie pójdzie. Cena tak do 2000 zł ,raczej nie więcej. Moja znajomość sprzętu jest dość średnia a mąż również mi nie doradzi ;) Co sądzicie o tym sprzęcie: http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/8183014 ? Myślicie,że warto będzie kupić dziewczynie?

Gość gość
jeśli chodzi o jakość sprzętu to polecam laptopy firmy LENoVo. Ja i moja rodzina mamy sprzęt tej firmy jest super, bez zastrzeżeń. Za tę cenę to tylko lenowo

Raczej starałbym się unikać toshiby - niestety sam posiadam model satellite i nie jest ona dobrze wykonany. Do 2000 z systemem dla dziewczyny dobry będzie np taki Sony Vaio: http://www.x-kom.pl/p/161330-notebook-laptop-15-6-sony-vaio-fit-e-i3-3217u-4gb-500-dvd-win8-gt740m-bialy.html?partnerid=100308603&sm12=NjA=&ts=1403709487&token=1b38e0019fd7d4d6ee07cd0f5c3459f6 BIały kolor, atrakcyjny dla dziewczyny, dosyć lekki laptop z dobrą kartą graficzną.

Gość Piotr29
A ja polecam laptop firmy HP sam w domu sprzęt komputerowy i zero problemów.

Gość gość
niewazne jakiej firmy wazne sa parametry. Do 2000zl postaraj sie zaby mial procesor i3 i jakas karte graficzna (niewbudowana) Sony waio sa dobre ale sa drogie za taka sama kase mozna kupic lepszy sprzet takze jesli do takiej kwoty to raczej nie.

Gość gość
Prowadzę servis jeżeli chodzi o firmy to na pewno odpadają -hp - duża awaryjność -acer - lapek na gwarancji jest reperowany w Czechach niska jakoś wykonania podzespołów -Toshiba też odpada z powodu na dużą awaryjność Zostaje lenovo,asus(łatwy w naprawie mało awaryjny ) lub Dell ja osobiście polecam ten model Della Dell Inspiron N5110 uważam że to najlepszy wybór.

Przecież firma ma znaczenie marginalne, ważne są podzespoły i system,. Kup laptopa z dobrym procesorem i pamięcią min 4GB z możliwością dołożenia przy systemi Windows 8 Kup laptopa z systemem Windows Niech ma kartę grafiki z własną pamięcią Niech ma minimum 3 porty USB w tym min jeden 3.0 Niech klawiatura będzie dobrze wykonana Fajnie, jakby miał złacze HDMI

fajny prezent na 18 i to w dodatku chrześnicy, której w domu się jakoś nie przelewa prezet zapewne uciesz ją Ja osobiście polecam Lenovo. nawet taki zwykły do domowego użytku, po standardowej cenie ,a nie tam żaden biurowy, biznessowy , mimo tego jest bardzo wytrwały i mocno a z ceną szalec nie trzeba , jelsi am być do osobistego uzytku

Gość gość
uppp