Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobaaa daaawniej

Są kobiety

Polecane posty

Gość Pani Lalunia
A później już pokochasz? Niecierpliwa też jestem okrutnie. I proponuję zamianę ról. Tak nie lubię siana z tyłka później wyciągać 😭

Gość Pani Lalunia
Prowadź zatem. (P)oddam się z rozkoszą.

Gość Pani Lalunia
Na wspomnienie ostatniego Adasia bardzo się roztkliwiam. Chyba nie o to nam chodzi, bejbe, prawda? Musi być pod Adasiem? Może spotkajmy się bez osób trzecich za pierwszym razem, co?

Gość Pani Lalunia
Och... wybacz. Się we mnie samcze instynkty odezwały. Ale już będę uległa, nienasycona i nieco infantylna, jak na kobietę przystało. Prowadź, ciągnij, czy cokolwiek chcesz, mój samcze.

Gość gość
Niestety raczej nie ma takich, bynajmniej ja przez ponad 30 lat nie spotkałem. Jeśli jest mądra, delikatna to niezbyt atrakcyjna, za to wszystkie sex bomby jakie znam to słodkie idiotki i do tego mało ambitne i leniwe.

Gość Pani Lalunia
Ale Ty jesteś szarmant, normalnie! ;) Oczywiście, że jestem tak inteligentna jak i piękna. A najbardziej po kilku piwach. Nie zapomnij się wcześniej zaopatrzyć, bejbe. I dla mnie też kilka weź, na wypadek, gdybyś i Ty był podobnie z******ty :classic_cool:

Gość Najszybszy w mieście
a dla mnie 0,7l Fin 😴

To zrozumiałe, że kobieta z ilością wypitego piwa podoba się bardziej... :classic_cool: Co prawda zdarzają się wypadki, że ja od razu sobie odpuszczam, zdrowie szanując. Wiem z góry, że tyle to nie wypiję... 😴 Laluniu, musisz ustalić miejsce i czas... piwo przyniesę... :P :classic_cool::D

Gość Pani Lalunia
Ok, ale najpierw ja sobie muszę Ciebie obejrzeć. Mam taką słabą wątrobę 😭 Także wiesz... poka fote :classic_cool:

Laluniu, jakie Ty katusze we mnie powodujesz! Teraz nie wiem, o jakie foto Ci chodzi... Bo wiesz, facet to od diabła nieco ładniejszym być musi... A tym na dole nie ma się czy,m chwalić... Nigdy tu nie ukrywałem, że mam małego... :O :classic_cool: :D:D

Gość gość gośka
Jestem przeto Ci tu.

Gość gość gośka
Poczta każe mi zakładać lokaty,odchudzać się, powiększyć penisa, pozbyć się zmarszczek, założyć alarm w domu. Jestem bardzo zajęta więc mów prędko o co chodzi.

Gość Pani Lalunia
A to peszek... Tak się było pięknie rozwijało... No nic. Gośka jest Gośka. Jakbyś chciał czasem kogoś "zamiast", to się zastanowię, czy mam czas ;) :classic_cool:

Gość gość gośka dziwna
Jeszcze nie zdecydowałam komu.

Gość Pani Lalunia
Może to i lepiej jednak... Bo jeszcze byś się we mnie zakochał. I Gośka byłaby smutna. A tak... kończmy, łez i tęsknoty oszczędźmy, póki jeszcze damy radę bez siebie żyć 😭

Gość świadoma swojej gosiowatośći
Przestań mi wmawiać kim nie jestem.

Gość Pani Lalunia
Obawiam się, że nie miałbyś wyjścia. Szczególnie po tych piwach. Bywam bardzo przekonująca ;) Przepadło. Żegnaj. Postaraj się nie tęsknić zbyt mocno i myślami mnie nie ściągać. Przynajmniej dzisiaj. Mam sporo pracy. I nie pisz do mnie. Ja słabo czytam 😭

Trudno, chlip chlip... Z dedykacją dl Ciebie, posłuchaj sobie Samby, skoro czytasz słabo... Zwłaszcza drugiej zwrotki, mogłaś tak mieć!!! :O {cool]🌼 🖐️

Gość Pani Lalunia
To wszystko, na co Cię stać? Żadnych lamentów, wołania "nie odchodź"? Samba tylko? Czuję się oszukana :(