Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

puszyste???jest jakas mila pani

Polecane posty

Gość gość

dziś [13:25] Mam takie malutkie marzenie ale zaraz znajac tutejszych forumowiczow zostaje wysmiany nie chodzi mi o seks mam takie marzenie przytulic I pocalowac,puszysta I duza pupe...czy ktoras z,pan moze ten temat potraktowac,powaznie??

Gość gość
Nie koniecznie wyśmiany. Ja też preferuję kobiety o pełnych wymiarach :) One są gorące jak ogień.

Gość gość
Tylko trudno poznac kogos takiego...dziewczyny jestescie tutaj???

Gość gość
Na forum nie znajdziesz, szukaj na portalach ogłoszeniowych w dziale towarzyskim. Ja swojego czasu poznałem sympatyczną krągłą dziewczynę, której sprawiałem przyjemność ustami i języczkiem, seks też później był, ale nie o to mi chodziło... ogólnie miło wspominam jej sporych rozmiarów ciałko :)

Gość gość
Widzisz gościu nie ma takich kobiet, jak już się o nie pytamy. Szkoda bo one są naprawdę :) Oj aż mi ... na takie mocne nogi, tyłeczek i szerokie biodra nie mówiąc już o biuście :)

Gość pidzej
Witam Panowie ja tez lubuje sie w takich paniach sä nie zwykle i bardzo soczyste jak wiecie o czym möwie

Gość gość
tak,wiemy o czym piszesz,te kobiety to wulkany sexu są soczyste i bardzo namiętne ,szczególnie jak trafią na apatycznego kochanka z dużym temperamentem wtedy pozostaje tylko takiemu klepać zdrowaśki by przezył:p