Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

korci mnie żeby zaraz po pracy skoczyć do sex shopu

Polecane posty

Gość gość

dziś w pracy zaciskalam uda przy biurku, jestem dziewica i boje sie troche, ze jak kupie wibrator, to beda to pieniadze wyrzucone w bloto - do tej pory przezylam jedynie orgazm lechtaczkowy, nie wiem, czy jestem tez zdolna do pochwowego

Gość gość
wolalabym zrobic to z kims, kogo bym kochala, ale ile lat mozna czekac? chce mi się, jestem tak napalona, jak kotka w rui

to co Cie przed tym blokuje? Można kogoś poznać, zobaczyć czy ta osoba jest warta tego i przeżyć coś fajnego ;) żyje się tylko raz ale warto mieć też w tym wszystkim odrobinę rozumu ;)

Miłości nie przyspieszysz ani nie znajdziesz jak będziesz szukała. Ona Ciebie znajdzie. Po prawdzie kupuj ten wibrator i tyle. Nawet jak znajdziesz faceta to wibro przydaje się w związku.

Gość gość
co blokuje? nie jestem zbyt kochliwa i ledwo sie wyleczylam niedawno ze zlamanego serca, przez kogos, kto nawet nie wyjawił, czemu nie chce ze mną być

Gość gość
Autorko daj maila popiszemy zrobimy torazem I doradze ci jaki kupic jestem 30 letnim mezczyzna

No tak złamane serce, też mi ktoś je kiedyś złamał ;) Ale w końcu ileż można cierpieć po takiej osobie? Jesteśmy młodzi, jeszcze wiele przed nami, nie wolno obracać się za siebie, było minęło - cóż. Choć wiem, że to nie łatwe :) W takim razie, może ten wibrator będzie dobrym rozwiązaniem... kobieta w końcu powinna poznać swoje ciało :)