Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzyło wam si zostawić dziecko w samochodzie

Polecane posty

Gość gość

bo ja bym nawet nie pomyślała żeby tak zrobić... nie chodzi mi o tego ojca bo on zapomniał (co też jest naganne, ale nie o tym chciałam) ale o sytuacje kiedy rodzice robią zakupy w markecie a dziecko czeka w samochodzie i to np. 2, 3 letnie. dla mnie to jest niepojęte. nie rozumiem w czym to dziecko przeszkadza?, przecież można je posadzić w wózku, nawet jak popłacze - wielkie rzeczy.

Gość gość
ja tez sobie nie wyobrazam zebym mogla zostawic dziecko w samochodzie samo. nawet psa nie zostawiam. jak robimy zakupy to pies zostaje np z mezem a ja robie zakupy albo odwrotnie.

Gość gość
a ile właśnie psów zdycha z przegrzania bo jacyś idioci zostawią, masakra taka śmierć, ludzie włączcie myślenie!

Gość gość
skonczcie juz te tematy o zostawianiu w autach dzieci i psów !

Gość gość
trzeba o tym mówić!

Ja w zyciu nie zostawiłam ani psa ani dziecka. Trzeba mieć trochę rozumu. Ci co zostawiają nawet na chwilę to cierpią na brak wyobraźni i rozumu.

Gość gość
mnie się zdarza jak odwożę rano syna do szkoły (syn 8 lat córka 3)-parkuje praktycznie pod drzwiami sklepu i wyskakuje po pieczywo,nie ma mnie może minutkę a na dodatek cały czas widze dzieci