Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ha HA HA ale przed chwilą z laską zerwałem ale jej dowaliłem haha aż mi sie

Polecane posty

Gość gość

micha cieszy :D powiedziałem jej ze była tylko workiem na sperme i ze niczego innego od niej nie chciałem jak tylko przeleciec, ze niczego innego to ona nie ma do zaoferowania, a cała bajerka, kompemenciki i inne pierdoły były tylko po to by sie do niej dobrac :D ale te babska są jednak naiwne... masakra wiecie co mi powiedziała? że jestem chamem :D nie no musze skiknąc po piwko, tak dobrego humoru dawno nie miałem :)

Gość gość
Mało, ze cham to jeszcze cienias. Musisz być paskudny skoro komplemencikami sobie laski naganiasz :D Pewnie nie była nawet specjalnie atrakcyjna skoro na to dała się naciągnąć.

Gość gość
prowo i to kiepskie

Gość gość
a ja domniemam, że jesteś zakompleksionym pryszczem nie wychodzącym z domu ze wstydu

Gość gość
szczam ci/psk/iem na ciebie gnoju:classic_cool:

Gość gość
ale macie ból d**y... I to wcale nie jest smieszne niestety, opluć i zjechać kogoś, to potrafią polaczki, kup sobie Ferrari to by cie chyba za/j/e/b/a/l/i jeśli o głupią lafirynde "jednorazówke" mają taki ból d**y :o

Gość gość
Tak tak a potem zszedlem na ziemie , wyjelem chusteczki nawilżane odpalilem redtuba i ukochalem fiuta lapa