Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Irytuje mnie ta Lewandowska

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi o to że jej zazdroszcze jej wspaniałego życia, ale irytuje mnie! A Was? Mądrzy się i w ogóle, gdyby nie wyszła za Lewandowskiego byłaby nikim. Taka prawda.

Gość Meigui
Nie byłaby taka irytująca gdyby nie próbowała na siłę udawać skromnej. :-D

Mnie osobiście też denerwuje. Prowadzi tego swojego bloga, na którym przechwala się śniadaniami za 40zł! Padłam jak na pudlu zobaczyłam jej wpis odnośnie stresu: "Stres? Wycisz się i poszukaj równowagi. Poświęć sobie pół godziny dziennie na wyciszenie. Pooddychaj głęboko, pozwól sobie o niczym nie myśleć. To bardzo trudne, ale wykonalne. Trzeba ćwiczyć. Złe emocje rozładuj w treningu."- widać że panienka nie ma żadnych problemów w życiu. Ktos dobrze jej odpisał że widać że nie ma ani dzieci, ani kredytów na głowie- bo wtedy by tak nie mówiła. Załosna jest.

Gość gość
Podpisuje sie pod tym - mnie tez denerwuje jak nie wiem. Może dlatego że wszedzie jej pełno. Zachowuje sie nienaturalnie i ma się za niewiadomo kogo a faktycznie gdyby nie mąż byłaby nikim.

mnie tez denerwuje. A zeby nie bylo, ze jej zazdroszcze fortuny, napisze, ze lubie np Radwanska, ktora tez ma miliony :P

Gość pomocnaśliweczka
Robi z siebie boga fitnesu. Taaaaa chciała by ..... znam kobiety, które mają dzieci, ćwiczą (zawodowo nie trenują), żyją jak my, normalni ludzie chodzą do pracy a nie jak pani L. na zakupy na śniadanko z płatkami złota. Jadłospisy układają na swoją, przeciętną kieszeń. Ciała mają lepsze od niej. To takie osoby zasługują na promowanie, a nie żona piłkarzyka, żyjąca z jego kasy. Poszukajcie Eweli w necie. Kobitka z polski dzieci urodziła, ćwicząc w domu, potem w siłowni wyrzeźbiła piękne ciało bez milionów na koncie.

Radwańska zapracowała sobie na swoja sławę i miliony:) A pani Lewandowska tylko wyszła za mąż, do tego związku to wniosła chyba tylko urodę.

Ps: Radwańska( w sumie to obie siostry) ostatnio jakoś wyładniały, czy mi się wydaje?:)

Gość gość
Urodę i to wątpliwą. Jak się nie ustawi pod dobrym kontem ma straszny zgryz i nos

Gość gość
a mnie nie obchodzi, nie irytuje. Większość ma za złe jej, że doczepiła się do kasy męża. Jakby żadna żona nie korzystała z tego..

Gość gość
Zona Mroczka jest juz ładniejsza od niej:)

Gość gość
polscy bekhamowie:-D:-D ja p******ę jaki ten kraj jest żałosny

Gość gość
kiedyś stwierdziła że wie iż wzbudza podziw,to tak jest jak się we łbie przewraca burakom jak łykną trochę kasy w pierwszym pokoleniu

Gość gość
Urody tez nie wnoosla,widzialam zdj.przed operacjami plastycznymi,brzydka cera,zeby wysuniete, ot zwykla wiejska dziewucha.To Jak Teraz wyglada Po, to niebo a ziemia!

Gość gość
Mnie denerwuję Lewandowski ,kiedyś przed meczem mówił jak to on modli się że na pewno wygrają .Oczywiście przegrali a on nie strzelił żadnego gola,było to na Euro 2012. Zamiast modlić to lepiej by trochę potrenował. Ma tyle milionów na koncie a jako dobry katolik powinien wszystko rozdać.W biblii jest napisane "Że prędzej wielbłąd przejdzie ucho igielne niż bogaty dostanie się do Raju" Wcale nie jest wierzący ,tylko u daję.

Gość gość
Ale jest reprezentantką Polski w karate