Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna może  w ciąży

tabletka" po " kiedy maksymalnie można ją przyjąć?

Polecane posty

Gość panna może  w ciąży

kochałam się z facetem w 13 dniu cyklu ( dni płodne), doszło do wytrysku wewnątrz pochwy przy czym partner miał prezerwatywę. Mimo wszystko obawiam się że jakimś sposobem nasienie mogło przedostać się do pochwy i mogłam zajść w ciążę. Czy tabletka " po" ma sens przyjmowanie jej na więcej niż 72 godziny po stosunku tzn w kolejnej dobie? Czy lepiej już sobie darować? Dodam jeszcze że prezerwatywa nie pękła ale ja i tak się boję

znam takie laski co i z gumka zaszly a najbardziej mnie zdziwilo jak kumpela zaszla mimo ze miala wkladke... ;) takze wiecie... :)

Gość gość
Jestes przewrazliwiona. Prezerwatywy sa 95% skuteczne, nie zalezy to od tego czy sa to dni plodne czy nie.

tylko ze to sie liczy tak ze na 100 os 5 zachodzi. czyli gdyby w dni plodne miala sie bzykac cala warszawa to pewnie zaszloby w ciaze z polowa dzielnicy ochota... :D a to juz sporo nie... ? :D:P

Gość panna może w ciąży
tylko jest jedno małe ale - facet po wytrysku nie wyjął od razu tylko jeszcze chwilę się kochaliśmy, po czym jak już wyjął to odniosłam wrażenie ( może prawdziwe a może mylne) że prezerwatywa troszeczkę się zsunęła :(