Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiasamosiaaa

MÓJ PARTNER MIAŁ PRZEPUKLINĘ CZY MOŻE BYĆ BEZPŁODNY

Polecane posty

Gość zosiasamosiaaa

Miał ją kiedyś w dzieciństwie przepuklinę która dochodziła do jąder i miał zabieg i teraz po latach jedno jądro jest jakby trochę mniejsze od drugiego i jeszcze wspomnę że kiedyś w dzieciństwie miał wypadek na rowerze i rozciął sobie penisa oczywiście nie w całości ale opowiadał mi że to strasznie wyglądało i miał zszywanego. Teraz jako dorosły facet nie ma problemów z seksem i spuszcza się normalnie, sperma też wygląda normalnie, ale jego penis we wzwodzie nie stoi tak normalnie tylko lekko wisi bo tam gdzie go miał zszywanego blisko przy jądrach jest trochę cieńszy od reszty i penis jest lekko krzywy do dołu na czubku, jednym słowem zwisa w stanie wzwodu, jest twardy itd. ale zwisa, poza tym jest ok jak u każdego faceta. Czy powinnam się niepokoić? czy ma to wpływ na jego płodność? Mówiłam mu żeby poszedł do lekarza przebadać się czy wszystko jest ok ale on nie chce, strasznie się wstydzi, co robić?

Gość gość
Nie zakładają durnych tematów na kafe

Gość zosiasamosiaaa
jakich durnych tematów? to jest dla ciebie durny temat? Proszę o konkretne odpowiedzi co mam o tym myśleć?

Gość zosiasamosiaaa
up

Gość zosiasamosiaaa
ja naprawdę boję się że mogę mieć problem z zajście w ciążę z partnerem, przez jego nabytą wadę penisa, czy ta wada może zagrażać jego płodności jeśli ma normalną spermę i jest zdolny do normalnego seksu pomimo tej wady?

Gość zosiasamosiaaa
podpowiedzcie, bo nie wiem, czy ciągnąć ten związek. nie śpię po nocach

Gość zosiasamosiaaa
wyżej podszyw, proszę się nie podszywać, a jak się nudzicie to dobranoc. Ja czekam na normalnych tutaj ludzi

Gość zosiasamosiaaa
czekam na dawcę spermy, panów proszę o maila, odezwę się

Gość gość
masakra:O podszyw, spierdalaj, jak można się nabijać z w zasadzie najważniejszej sprawy w życiu:O idź się podśmiech/ujać ze śmiesznego tematu np. o depresji:O autorko, każ mu iść do lekarza, albo zostaw;)

Gość gość
Nie Kuś losu, chcesz go zostawić gdyby był bezpłodny, może sama nie możesz mieć dzieci... P.S. Mąż też miał taki zabieg a spermę ma książkową, wg. lekarza "do pozazdroszczenia "