Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boze jaki wstyd!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

ludzie, pomocy! nie moglam zrobic kupy przez kilka dni (no, niby cos tam robilam ale nigdy do konca, jakies zatwardzenie, nawet jesli cos wyszlo to i tak czulam, ze to nie wszystko) i mialam okropnie wielki brzuch, ciagle pierdzialam. Dzisiaj wypilam 0,5l soku z kapusty, a nie mieszkam sama... mieszkam z rodzicami i rodzenstwem. Z racji tego, ze rodzice nie maja drzwi do pokoju, a u rodzenstwa te drzwi nie sa jakies grube to ... dobra, do rzeczy... siedze teraz na kiblu i puszczam tak glosne baki, ze to niemozliwe, a oni to wszystko slysza (tak, juz leza w lozkach i probuja spac wiec jest ogolnie w domu cicho). TAK MI WSTYD!!!! Nie, to nie jest prowokacja, niestety :(

Gość gość
właśnie ajfon wleciał mi do kibla jak próbowałam przepchać, na szczęście uratowałam, obmyłam z wiadomo czego, wytarłam i jestem tu z Wami, by relacjonować wydarzenia dzisiejszego wieczoru, które są niemal tak emocjonujące jak kolejne spotkanie na brazylijskiej murawie;)

Gość gość
przed rodziną najbliższą Ci wstyd? Wyluzuj, nie wierzę, że nigdy nie słyszałaś żadnego pierda któregoś z rodziców albo rodzeństwa. Ludzka rzecz

Gość gość
jasne, ze slyszalam :) ale kurcze, jest juz pozno, cicho w domu, a oni to slysza. Po kapuscie naprawde jest niezly koncert, jeszcze jak sie echo po muszli niesie to boze... :( z jednej strony chce sie tego pozbyc bo juz brzuch na ciaze zaczynal wygladac, a jestem bardzo drobna osoba wiec sie rzucalo to w oczy, a z drugiej tak mi glupio, ze mam ochote spiac poslady i uciec do lozka.

Gość gość
może twoja rodzina jest chociaz troche muzykalna i lubi koncerty? :classic_cool:

Gość gość
zawsze możesz iść do łóżka i pierdzieć pod kołderką, to wtedy aż tak słychać nie będzie :D

Gość gość
zawsze możesz iść do łóżka i pierdzieć pod kołderką, to wtedy aż tak słychać nie będzie :D

Gość gość