Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie zgłosić błędy na kafe forum ?

Polecane posty

Gość gość

kurczę, piszę w pewnym ważnym dla mnie temacie, a nowe posty w nim mi się nie wyświetlają, tj w ulubionych tematach i na stronie głównej jest że pojawił się nowy post a ja ich nie widzę :( i nawet nie wiem gdzie to zgłosić :( odświeżam odświeżam i nic :(

Gość gość
napisz w dziale Redakcja Kafeterii ale nie licz na szybką reakcję.

Gość gość
a to nie możesz poczekać tej minuty czy 2 aż się pojawi?ewentualnie wrzuć upka i wtedy poprzednią odpowiedź będzie po chwili widać. ludzie to mają problemy :O

Gość gość
autorka - poczekać 2 - 3 min mogę tyle że czekam juz od 6 rano, kiedy to jednej z dziewczyn odeszły wody, więc luzu mam mnóstwo

Gość gość
a na którym to temacie tak zjada posty? bo jak widać choćby po tym normalnie się wszystko wyświetla...

Gość gość
na jednym z tematów przyszłych mamusiek :D wiem właśnie, że na innych się wyświetlają, i na tym też :( czekam dalej, napisałam do redakcji, ale teraz wejdę na kafe wieczorem dopiero, a chciałam wiedzieć co się dzieje :) no nic dziękuję za pomoc :D miłego dnia :)

Gość gość
podaj linka bo może coś nie tak jest tylko u ciebie.

Gość gwoli wyjasnienia
jesli sie nie wyswietla to napisz sama jakies jedno zdanie w tym temacie, zeby popchnac dalej strone. czasem to pomaga, sama to czasem robilam.