Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamterazzrobic

Błagam doradźcie

Polecane posty

sprawa wygląda następująco: Promotor podpisał mi stronę tytułową pracy dyplomowej i wyjechał, wróci dopiero na obronę, a ja dziś patrząc na ten temat zauważyłam LITERÓWKĘ!! nie ma jednej litery w tytule! co ja mam teraz zrobić?!

halo?

Gość Natalia107107
Wiesz co chyba najlepiej zapytać w Dziekanacie czy tak może zostać. Jeśli nie pozwolą to będziesz musiała wymienić pierwszą stronę i zostawić w Dziekanacie bez podpisu Promotora. Najlepiej powiedzieć im jak sprawa wygląda. Może się skontaktują z Twoim Promotorem lub doradzą co najlepiej zrobić.

Gość AnitaFe
Nie miałabyś problemu gdybyś od razu dała pisać pracę profesjonalistom. Ja tak zrobiłam i nie miałam najmniejszych problemów. Pomoc w pisaniu prac http://www.redakcja-pisanie.eu/ to najlepsze co może być i żadna literówka się nie zdarzy- gwarantuję :)

Gość gość
No ja tez z nich korzystałam z redakcja-pisanie.eu i jestem pod wrazeniem, prawie żadnych blędów a co najważniejsze nie plagiat.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Chciałbym lizać twoje kapsko godzinami