Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaa6

Lawendowe wzgorza Gdansk

Polecane posty

Gość karolinaaa6

Interesuje mnie zakup mieszkania. Interesowalam sie cenami tych mieszkan, deweloper Robyg ma atrakcyjne ceny. Jest w trakcie nowej inwestycji, czy ktos cos slyszal? Moze jakies opinnie?

Gość gość
Raczej śmieciowe wzgórza - Śmierdzi nie kupuj - śmietnisko tak szybko nie ucieknie

Gość gość
a dobrze przemyślałaś lokalizację? Mieszkam w sumie niedaleko i śmierdzi z szadółek. Czasem aż się niedobrze robi, nie raz pakowałam dziecko do samochodu i gdzieś dalej na spacer musiałam jechać, żeby nie śmierdziało. Okna otworzyć nie mozna, bo smród. Przeprowadziłam się z Gdyni, bałam sie tego wysypiska i wiele osób mi mówiło, że się go nie czuje. A to nie prawda. Do tego te lawendowe wzgórza są chyba kiepsko skomunikowane na razie, więc raczek auto konieczne, albo wycieczki po drogach bez chodników. Dobrze to przemyśl.

Gość karolinaa6
To czemu sie tam przeprowadzilas?

Gość gość
Generalnie cała jabłoniowa to jakaś pomyłka śmierdząca jest - w swoim czasie prawie codziennie tam bywałam - międy innymi na lawendowym i rypało ostro smrodem autentycznie czasami tak że wymiotować się chciało - poszukaj lepszej lokalizacji - poważnie i bez ściemniania Ci mówię. Nikomu nie życz mieszkać w smrodzie a jak jedzie się obwodnicą to z zamkniętymi oczami można zgadnąć gdzie jest hehe a dodatkowo powiem że w Polsce 80% wiatrów wieje w kierunku północno wschodnim czyli nawiewa smród ze śietnika w stronę miasta - lepiej za śmietnikiem coś kup no Otomin

Gość gość
przeprowadziłam się, bo mąż mieszkał w tych okolicach. Ale bardzo żałuję. Odniosłam wrażenie, że ludzie mieszkający tu dłużej mówią, że nie śmierdzi. Raczej się nie przyzwyczaili, tylko wstydzą się przyznać, że w smrodzie mieszkają. Bodajże na trojmiasto.pl jest mapa smrodu, tam ludzie zaznaczają i gdzie, kiedy i jak bardzo śmierdzi.

Gość gość
Szadólki niestety to potwornie smierdzace miejsce. A nie wierze, zeby ten smrod nie pzrekladal sie na jakosc powietrza, ze nie przenosi roznych swinstw.

Gość wiktoria741
Też myślę o zakupie mieszkania w Gdańsku a raczej niedaleko. Konkretnie zastanawiam sie nad Baninem. Widziałam, że na osiedlu marzeń są bardzo ładne mieszkanie od 185 tysięcy - http://www.domjakmarzenie.eu/ Teraz mieszkam w ścisłym centrum i trochę się tutaj duszę.