Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to oznak ciąży ???

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny . Tydzień temu zabawia łam się ze swoim chłopakiem jak kolwiek to zabrzmi . Lecz typowo do sexu nie doszło . Raz tylko włożył penisa do pochwy lecz nawet nie do końca . Po czym od razu wyciągnął . Dziś powinnam mieć okres , ale zamiast okresu pojawiły się żółte upławy . Cały tydzień chodziłam strasznie zdenerwowana w obawie przed ciążą . I teraz nie wiem czy brał okresu wziął się z nerwów i stresu czy może jednak wpadka ???

Gość gość
Dokładnie, pewnie masz infekcje. Idź do ginekologa i zacznij się leczyć.

Gość gość
Nie powinna to być ciąża ?

Gość gość
zolta wydzielina to z reguly infekcja. idz do gina. nastepnym razem nie pozwol zeby wlozyl bez gumki. jezu chryuste tyle sie mowi o chorobach i niechcianych ciazach wiec moze warto posluchac i sie zabezpieczac? przemysl to i szybciutko do lekarza

Gość gość
aaa i zapomnialam dodac ze tydzien po stosunku czy tez wlozeniu i wyjeciu penisa z pochwy to i tak zadnych objawow ciazy by nie bylo

Gość gość
Ojj . Na pewno warto się zabezpieczyć . Szkoda pozniej nerwów . No ale cóż stało się . Więcej na pewno do tego nie dojdzie . Dzięki dziewczyny , trochę mnie uspokoilyscie ale i tak w przyszłym tygodniu zrobię test żeby bylo tak na 100 % pewne ze żadnej ciąży nie będzie . ;))